:) Υπογράψτε τη διακύρηξη του Άρδην

Διακήρυξη ΑΡΔΗΝ: Ένα πολιτικό κίνημα από τον Λαό – Η συλλογή υπογραφών συνεχίζεται

Η διακήρυξη που ακολουθεί αποτελεί την πρότασή μας για τη διαμόρφωση ενός πολιτικού κινήματος που θα παρεμβαίνει ενεργότερα και συνολικότερα στην πολιτική ζωή της χώρας. Μετά μία πρώτη διαβούλευση και αφού συγκεντρώθηκαν όλες οι παρατηρήσεις, δημοσιεύεται στην τελική της μορφή με την υπογραφή εκείνων που προτείνουν αυτή τη διακήρυξη και καλούμε όλους τους φίλους και τις φίλες να την υπογράψουν.

Οι υπογραφές  θα ενημερώνονται διαρκώς μέχρι το Φθινόπωρο, ανά εβδομάδα, οπότε και θα αρχίσει η διαδικασία της τελικής συγκρότησης του κινήματος. Όσοι και όσες ενδιαφέρονται να συμπορευτούν μαζί μας θα πρέπει να μας στέλνουν, ήδη από τώρα, με επιστολή – ηλεκτρονική στο perardin@gmail.com ή στη διεύθυνση Άρδην, Ξενοφώντος 4, 10557 Αθήνα, ή σαν σχόλιο κάτω από το κείμενο– το ονοματεπώνυμο, την ιδιότητα και την πόλη ή περιοχή κατοικίας, μαζί με κάποιο τηλέφωνο και ηλεκτρονική διεύθυνση (email) αν έχουν, ώστε να μπορούμε να επικοινωνούμε στη συνέχεια. Οι υπογραφές θα δημοσιοποιούνται βέβαια χωρίς τα πλήρη στοιχεία των συμμετεχόντων, μόνο με το ονοματεπώνυμο, την ιδιότητα και την περιοχήυ κατοικίας.

Άρδην

Y.Γ. Παρακαλούμε να μην δημοσιεύετε σχόλια συζήτησης κάτω από το κείμενο. Η συζήτηση για την διακήρυξη έχει μεταφερθεί εδώ, όπου και μπορείτε να αφήσετε το σχόλιό σας.

θ ξακολουθομε ν

γονατίζουμε

πως ατς δραπέτης

θ σηκώσουμε λλον πύργο

τίθασο

πέναντί τους.

Μιχάλης Κατσαρός,

Κατά Σαδδουκαίων

Τα έξι χρόνια σαρωτικής εθνικής, οικονομικής και κοινωνικής κρίσης υπήρξαν το επιστέγασμα μιας ολόκληρης περιόδου παρακμής, επιδεινώνοντας όλες τις αρνητικές πλευρές δύο αιώνων κρατικής υπόστασης.

Όλοι συναγωνίζονται ποιος θα διαψεύσει ταχύτερα τις προσδοκίες του λαού, µε αποκορύφωμα την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ: Η πολιτική ηγεσία, το ΠΑΣΟΚ, η ΝΔ αλλά και οι λοιποί –κατ’ εξοχήν η Αριστερά, σε νεολαία, Πανεπιστήμια, συνδικαλισμό, ΜΜΕ–, σύσσωμος ο «πνευματικός κόσμος», πλην ελαχίστων, καθώς και οι επιχειρηματικές ελίτ, βρίσκονται σε βαθύτατη κρίση. Ακόμα και η Εκκλησία αδυνατεί να παίξει ρόλο αποτελεσματικού αναχώματος.

Έτσι πορεύονται οι εκπρόσωποί µας, στην πλειοψηφία τους, φαύλοι, μεταπράτες, υπηρέτες ξένων εξουσιών. Και, δυστυχώς, όσοι δεν είναι διεφθαρμένοι, είναι βαθύτατα φθαρμένοι.

Η Τρίτη Ελληνική Δημοκρατία, η «μεταπολίτευση», έχει εξαντληθεί οριστικά: Αφού έδωσε ό,τι θετικό είχε έως το 1989, ολοκλήρωσε τη μεταβολή της χώρας σε παρασιτική απόφυση της Δύσης και έρμαιο του τουρκικού νεο-οθωµανισμού, ενώ απειλεί, μέσα από την παρακμή, να οδηγήσει σε οριστική  έκλειψη έναν ιστορικό λαό.

Ποτέ άλλοτε, ακόμα και χωρίς ανεξάρτητο κράτος, δεν κινδυνεύαμε όσο σήμερα: Δημογραφική κατάρρευση,φυγή των νέων, οικονομική αποικιοποίηση, παραγωγική αποσάθρωση, πολιτισμική παρακμή, απειλήαλλοίωσης της εθνικής φυσιογνωμίας της χώρας, αποσύνδεση της ορθόδοξης παράδοσης από την ταυτότητά µας, γλωσσική αλλοτρίωση. Παράλληλα, ο νεοθωµανισµός –στην Κύπρο, το Αιγαίο και τη Θράκη– και οι τεράστιες γεωπολιτικές ανατροπές σε µία χώρα-σύνορο Ανατολής και Δύσης, µας απειλούν άμεσα. Προηγήθηκαν τρεις μεγάλες εθνικές καταστροφές, η Μικρασιατική Καταστροφή, η Κατοχή/Εμφύλιος, η Κυπριακή Τραγωδία. Και τώρα κινδυνεύουμε µε την οριστική απώλεια της δυνατότητας να επιβιώσουμε ως ανεξάρτητο ιστορικό υποκείμενο και ως  αυτόνομο κράτος.

Είμαστε κολλημένοι στον τοίχο από την ιστορία, χωρίς περιθώριο για νέα σφάλματα. Πρέπει να αντισταθούμε τελεσφόρα, διότι, πλέον έχει καταστεί σαφές ότι όλοι δοκιμάστηκαν – και απέτυχαν.

Πώς όμως θα μπορέσουμε να βγούμε από τη δεινή θέση που µας έφεραν; Έξι χρόνια αποτυχημένων προσπαθειών διδάσκουν τι δεν πρέπει να κάνουμε, δηλαδή να πιστεύουμε σε λαοπλάνους και τυχοδιώκτες.

Ο λαός θα πρέπει, μέσα από τα σπλάχνα του, να αναδείξει τις δυνάμεις που θα οραματιστούν και θα κάνουν πράξη την αναγέννηση της πατρίδας. Να αντικαταστήσουμε τις ονειροφαντασίες µε όραμα, την τυχοδιωκτική μικροπολιτική µε στρατηγική, τα ρεσάλτα προς τις «καρέκλες» µε την ανασυγκρότηση της κοινωνίας, µε στόχο τη μεγάλη ανατροπή που χρειαζόμαστε.

Υπάρχουν δυνατότητες για µια καινούργια άνοιξη;

Είναι εφικτή µια εναλλακτική εθνική στρατηγική, στις σημερινές συνθήκες; Η Ε.Ε. βυθίζεται σε µια αποσαθρωτική κρίση, οι ΗΠΑ κλιμακώνουν την ψυχροπολεμική σύγκρουση µε τη Ρωσία, η Τουρκία διολισθαίνει σε µια επιθετική νεοθωμανική δικτατορία και η Μέση Ανατολή βυθίζεται σε µια αιματηρή αντιπαράθεση.

Και όμως, µια εθνική πολιτική µε επάρκεια θα μπορούσε να αναβαθμίσει τη διεθνή θέση της χώρας, κομίζοντας µια νέα πρόταση για την Ευρώπη, τα Βαλκάνια, την Ανατολική Μεσόγειο. Με προϋπόθεση:

Α. Να συσφίξουμε αποφασιστικά τις σχέσεις µας µε το δεύτερο «ελληνικό κράτος», την Κύπρο, που κινδυνεύει µε τελεσίδικη τουρκοποίηση. Ελλάδα και Κύπρος, από κοινού, αποτελούν ουσιαστική δύναμη στη Μεσόγειο, ενώ, χωριστά, «πρόβατα επί σφαγήν» για τον τουρκικό επεκτατισμό και τους ιμπεριαλιστές.

Β. Να ενεργοποιήσουμε το μεγάλο και υπνώττον δυναμικό του ελληνισμού της διασποράς και της πρόσφατης μετανάστευσης, που μπορεί να διαδραματίσει ουσιαστικό οικονομικό, πολιτισμικό και πολιτικό ρόλο. Αρκεί να ενισχυθεί από το εθνικό κέντρο και να αποτελέσει και μια πηγή μελλοντικής του αιμοδότησης, με την παλιννόστηση σημαντικού μέρους του. Γι’ αυτό όχι μόνο πρέπει να δημιουργηθεί υπουργείο απόδημου ελληνισμού αλλά οι απόδημοι να απολαμβάνουν πλήρη πολιτικά δικαιώματα.

Γ. Να αναδείξουμε µια προοπτική χειραφέτησης της Ευρώπης από τον ευρωατλαντισμό, με αποκλιμάκωση της έντασης µε τη Ρωσία. Κομίζοντας µια µη αποικιοκρατική εκδοχή της Γηραιάς Ηπείρου, κοινωνικά δίκαιης και δημοκρατικής. Στρατηγικός στόχος µας παραμένει µια «Ευρώπη από τον Ατλαντικό ως τα Ουράλια», µε ισορροπία δυνάμεων και γεωπολιτική ανεξαρτησία, στην οποία τα Βαλκάνια θα διαδραματίζουν ουσιαστικό οικονομικό και πολιτικό ρόλο.

Μπορούμε να το προτείνουμε, διότι υπήρξαμε αποικιοκρατούμενο μέρος της Ευρώπης και διαθέτουμε το βάθος ενός πολιτισμού χιλιετιών.

Δ. Να καταστούμε συνιστώσα ενός μετώπου αντιμετώπισης του ισλαμικού φονταμενταλισμού και τουνεοθωµανισµού, μαζί µε τους Σέρβους, τους Βούλγαρους, τους Κούρδους, τους Αρμένιους, τους Ιρανούς, τους προοδευτικούς Αλεβίτες κ.λπ.. Μιλούμε τη γλώσσα της δημοκρατίας, της σταθερότητας, της συνεργασίας. Αυτός υπήρξε επί αιώνες ο ιστορικός µας ρόλος.

Ε. Να ενισχύσουμε τις οικονομικές, πολιτικές και πολιτιστικές σχέσεις µε τα Βαλκάνια, ως φορέα του ορθόδοξου πολιτισμικού χώρου της Ευρώπης, παρά τις όποιες δυσκολίες. Σε αυτά τα πλαίσια, θα αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικότερα και τον ανιστόρητο επεκτατισμό και αναθεωρητισμό Σκοπίων καιΑλβανίας.

ΣΤ. Να διαμορφώσουμε, τέλος, µια πολιτική που να συνδυάζει την εθνική επιβίωση µε την ανάγκη ανθρώπινης διαχείρισης του προσφυγικού αδιεξόδου. Ενάντια στη στρατηγική της Μέρκελ, του Σόρος, τουΕρντογάν, που χρησιμοποιούν το προσφυγικό δράμα ως όπλο για την αποσταθεροποίηση της χώρας. Ενάντια σε όσους εκμεταλλεύονται το αδιέξοδο εμφανίζοντας τη ναζιστική τους παράκρουση ως εθνική στρατηγική.

Το προσφυγικό πρέπει να πολιτικοποιηθεί, διότι απειλεί µε διάρρηξη της εθνικής και κοινωνικής συνοχής: Να καταγγελθεί η Τουρκία ως αυτουργός του ανθρωπιστικού αδιεξόδου, να οργανωθεί αποτελεσματική φύλαξη και έλεγχος των συνόρων με αποτροπή των δουλεμπόρων, να µπει τέλος στην ασύδοτη δράση αδιαφανών ΜΚΟ, να απαιτηθούν από Ευρώπη και ΟΗΕ πόροι για την οργάνωση προσωρινών κέντρων φιλοξενίας, να επαναπατριστούν όσοι μετανάστες εισήλθαν παράτυπα στη χώρα.

 

Είναι εφικτή µια εναλλακτική οικονοµική / κοινωνική στρατηγική;

Παρότι είμαστε χρεωμένοι μέχρι τον λαιμό, σιδηροδέσμιοι της γερμανικής Ε.Ε., έρμαιο της δικτατορίας των αγορών;

Ναι, αξιοποιώντας τις αντιθέσεις ανάμεσα στους λαούς και τις ολιγαρχίες των Βρυξελλών, ανάμεσα στον Βορρά και τον Νότο της ΕΕ, ανάμεσα σε Ανατολή και Δύση της ευρωπαϊκής ηπείρου, ανάμεσα στο ΔΝΤ και την ΕΕ. Αντιθέσεις που οδηγούν σε αποδυνάμωση του ελέγχου πάνω στις οικονομίες και επιδεινώνουν την κρίση του ευρώ. Και θα είχαμε ήδη κατακτήσει καλύτερες θέσεις αν δεν υπήρχε μια ενδοτική κυβέρνηση, που βάθυνε τη μνηµονιακή καταστροφή των προηγούμενων. Υπ’ αυτές τις συνθήκες, η τακτική µας πρέπει να συνίσταται  σε έναν διαρκή «ανταρτοπόλεμο», για τη μείωση του χρέους, για τις γερμανικές αποζημιώσεις, ενάντια στις απαλλοτριώσεις για τα κόκκινα δάνεια κ.λπ. κ.λπ.

Το ζήτημα της παραμονής µας ή όχι στη ζώνη του ευρώ –δοθέντος ότι θεωρούμε την είσοδο σε αυτή, καταστροφική–, θα πρέπει να λυθεί με την ενίσχυση της αυτοδυναμίας μας, και όχι μόνον οικονομικής, και τησυνεργασία µε δυνάμεις μέσα και έξω από την ευρωζώνη και την ΕΕ. Θα πρέπει να ακολουθήσουμε, δηλαδή, μια εναλλακτική στρατηγική, χωρίς να βρεθούμε σε ένα μονήρες τετ-α-τετ µε την επεκτατική Τουρκία και χωρίς να επιτείνουμε την οικονομική και πολιτική απομάκρυνση της Κύπρου από την Ελλάδα.

Πιστεύουμε ότι το μεγάλο πολιτιστικό αλλά και οικονομικό µας πλεονέκτημα είναι η παιδεία, ο πολιτισμός,λόγιος και λαϊκός, και το φυσικό µας περιβάλλον. Έτσι, µόνο µέσω μιας μορφωτικής/πολιτισμικής επανάστασης μπορούμε «να κόψουμε δρόμο» προς την οικονομική και πολιτική αναγέννηση. Με όχημα ένα εκπαιδευτικό σύστημα που μετέχει μεν στις παγκόσμιες επιστημονικές εξελίξεις αλλά επενδύει σε µια νέα πρόταση παιδείας – από τον αρχαιοελληνικό και βυζαντινό ανθρωπισμό μέχρι τη νεώτερη, αντιστασιακή, ιδιοπροσωπία μας. Μια τέτοια επιλογή θα προσέφερε στη χώρα ένα ποιοτικό εργατικό δυναμικό µε δυνατότητες πολυειδίκευσης, υψηλή πνευματική συγκρότηση, κριτική σκέψη και υψηλό φρόνημα.

Αυτό το μορφωτικό κεφάλαιο μπορεί να συμβάλει αποφασιστικά στην οικονομική ανασυγκρότηση, τροφοδοτώντας την ανάπτυξη της παραγωγής, πρωτογενούς και δευτερογενούς, µε επικέντρωση στο ποιοτικό προϊόν. Αυτό υπήρξε το μοντέλο παραγωγής µας – και σε αυτό το πεδίο διαπρέπουν οι Έλληνες που εγκαταλείπουν τη χώρα.

*****

Τα τελευταία χρόνια, το «σύστημα» μετακύλησε το μεγαλύτερο μερίδιο της κρίσης και των θυσιών στα πιο ανυπεράσπιστα τμήματα της κοινωνίας µας, για να εξασφαλίσει τις μαφίες του δημόσιου και του ιδιωτικού τομέα, τη διαπλοκή, την κομματοκρατία. Έτσι εκφύλισαν το δημόσιο σε δυνάστη του ελληνικού λαού και δημιούργησαν ένα καθεστώς ιδιωτικής διαπλοκής που λεηλατεί το κράτος, τους εργαζόμενους, το περιβάλλον.

Για να μειωθούν οι κοινωνικές ανισότητες, θα πρέπει να απορριφθεί η πολιτική της λιτότητας και της φοροεπιδρομής:

Να πάψουν τα λαϊκά στρώματα να σηκώνουν τα βάρη της κρίσης και να καταπολεμήσουμε τη φτώχεια µε θετικές πολιτικές παραγωγής, σε µια στρατηγική ενδογενούς, αυτόκεντρης ανάπτυξης.

Να διαχωρίσουμε, επιτέλους, το παρασιτικό κράτος των κομμάτων, από το δημόσιο, ώστε αυτό να καταστεί αρχιτέκτονας της πολιτιστικής και οικονομικής αναγέννησης του τόπου. Απαιτούνται ριζικά μέτρα, δημοκρατικοί θεσμοί αξιολόγησης και αναδιοργάνωση του κράτους, χρησιμοποιώντας και την εμπειρία των λίγων τομέων του Δημοσίου που καταφέρνουν ακόμα να λειτουργούν αποτελεσματικά.

Να ενισχυθεί η πρωτογενής και δευτερογενής παραγωγή, µε κίνητρα ιδιαίτερα για τις μικρομεσαίες εγχώριες επιχειρήσεις, αποφεύγοντας την τουριστική μονοκαλλιέργεια. Η επιβολή ποιοτικών κριτηρίων και τοπικής ταυτότητας στα προϊόντα μπορεί να αποτελέσει αποφασιστικό παράγοντα για την ενίσχυση της εγχώριας παραγωγής και των εξαγωγών.

Να ενισχυθούν οι συνεταιριστικές και συνεργατικές δραστηριότητες, που τόσο υπονομεύτηκαν από την κομματοκρατία,  οι οποίες  επέτρεψαν κάποτε στις κοινότητές µας να ανθήσουν, προτάσσοντας το κοινωνικό-παραγωγικό αποτέλεσμα και όχι την εκμετάλλευση των ανθρώπων και της φύσης.

Να χτυπηθεί, τέλος, αποφασιστικά ο αθηνοκεντρισμός, το καρκίνωμα του νεώτερου ελληνικού κράτους, που υπήρξε ένας από τους σημαντικότερους παράγοντες της παρακμής και κύριος δίαυλος της εξάρτησης της χώρας, αποσαθρώνοντας την παραγωγή και την παράδοση μας, αναπαράγοντας τις ενδοτικές ελίτ.

 

Είναι εφικτή µια εναλλακτική πολιτική στρατηγική;

Η μικροπολιτική και ο πολιτικός τυχοδιωκτισμός είναι υπεύθυνοι για όλες τις ήττες των λαϊκών κινητοποιήσεων. Όποιος υπόσχεται εύκολες νίκες και άμεσα αποτελέσματα εξαπατά τον λαό, εξάλλου δεν νοείται αντίσταση δίχως πολιτικό ήθος, ειλικρίνεια, μεθοδικότητα και ουσιαστική δουλειά.

Από την πλευρά µας, επιδιώκουμε τη συγκρότηση μιας συνολικής και ενιαίας πολιτικής πρότασης-κινήματος, που να στηρίζεται στην αυτο-οργάνωση των υγιών κυττάρων της κοινωνίας.

Απευθυνόμαστε απευθείας στον λαό και όχι σε συνασπισμούς παραγόντων, χωρίς να αποκλείουμε συγκλίσεις µε άτομα ή ομαδοποιήσεις.

Στόχος μας συγκροτηθούμε σε τοπικό επίπεδο, στους κοινωνικούς χώρους, στη βάση της κοινωνίας. Να διαμορφώσουμε κύτταρα αυτού του προτάγματος που, παράλληλα, θα λειτουργούν ως εστίες αλληλεγγύης, προβληματισμού, πολιτιστικού έργου και παραγωγής θετικής πολιτικής.

Προχωρούμε σε ανοικτή και άμεση απεύθυνση στην κοινωνία, μετά από πολλά χρόνια προσπαθειών συνεύρεσης µε δυνάμεις τόσο από το πολιτικό, όσο και το πνευματικό «σύστημα», οι οποίες δεν απέδωσαν τα αναμενόμενα. Δυστυχώς, τα πολιτικά στελέχη και οι ελίτ, ακόμα και µε καλές προθέσεις, είναι στη συντριπτική τους πλειοψηφία πολύ πίσω από τις ανάγκες και τις προτεραιότητες της κοινωνίας και του λαού. Είτε έχουν φθαρεί είτε/και έχουν ανατραφεί µε εμφυλιοπολεμικά σύνδρομα, συνθήματα και ιδεοληψίες· διαιρούν τον λαό για να διαιωνίζουν την κυριαρχία τους. Και όμως, στο λαϊκό σώμα, 70 χρόνια μετά τον εμφύλιο και 43 μετά τη δικτατορία, όλα αυτά είναι ξεπερασμένα και οι άνθρωποι πλέον κοιτάζουν τα έργα και όχι τα λόγια. Και τα έργα όλων –αριστερών και δεξιών στην εξουσία– µοιάζουν μεταξύ τους σαν δύο σταγόνες νερό.

Εξάλλου, ελίτ και ψευδοελίτ περιφρονούν τον λαό. Οι µεν, οχυρωμένοι στα υλικά προνόμιά τους, οι δε, έχοντας την πεποίθηση πως γνωρίζουν τους «νόμους της ιστορίας» και «το καλό µας», κατέληξαν να µας ατενίζουν και οι δύο από τις… παραλίες της Μυκόνου.

Γι’ αυτό αρνούμαστε πλέον τους ξεπερασμένους διχασμούς. Αυτοκαθοριζόμαστε µόνο µε τα προτάγματά µας, που αποτελούν και αιτήματα της πλειοψηφίας του λαού: την εθνική ανεξαρτησία  και τον πατριωτισμό, τηνκοινωνική δικαιοσύνη, την οικολογία, την άμεση δημοκρατία, την ενδογενή πνευματική και παραγωγικήαναγέννηση του τόπου. Σε ένα ενιαίο απελευθερωτικό πρόταγμα, εκσυγχρονισμού της παράδοσής µας. Μόνο έτσι μπορούμε  να συναντήσουμε δημιουργικά τα οράματα και τους αγώνες όλων των άλλων λαών, όλες τις άλλες  απελευθερωτικές απόπειρες.

Οι ρίζες της ανημπόριας µας βρίσκονται ακριβώς στον βαθύτατο διχασμό ανάμεσα σε έναν εκσυγχρονισμόεισαγόμενο και ξενόφερτο και μια παράδοση που έσωζε την ιδιοπροσωπία µας αγκιστρωμένη στο παρελθόν. Εντούτοις ό,τι μεγάλο καταφέραμε πραγματοποιήθηκε, όποτε συνδέαμε την παράδοση µε το σύγχρονο, στην Επανάσταση του 21, με τον Βενιζέλο και την Εθνική Αντίσταση, τον Σολωμό και τον Σεφέρη, τον Ρίτσο, τον Χατζηδάκι και τον Θεοδωράκη.

Είμαστε λοιπόν αυτά που διακηρύττουμε και διεκδικούμε, αυτά που λέμε και πράττουμε, απορρίπτοντας τις ξεπερασμένες και διχαστικές ταμπέλες.

Ένα καινούργιο γόνιμο ταξίδι

Η πολιτική αυτο-οργάνωση είναι η δυσκολότερη επιλογή, απαιτεί πολλαπλάσιες προσπάθειες και κόπο: Να διαθέτεις οικονομική αυτοτέλεια· να διαθέτεις ένα όραμα, που το επεξεργάζεσαι διαρκώς, εμβαθύνοντας το πρόγραμμά σου· να πασχίζεις για την ιδεολογική και πολιτική αναβάθμιση όλων, για ουσιαστική δημοκρατίαστο εσωτερικό της.

Ξεκινάμε ένα δύσκολο ταξίδι, έχοντας για εφόδια μια μακρά αντιστασιακή πρακτική, που µας έφερε ενάντια σε όλες τις καταστροφικές εξουσίες και με τη βαθιά πεποίθηση πως ο λαός, άσχετα από ιδεολογική προέλευση, βρίσκεται σε ένα κομβικό σημείο, σε εκείνο το «τώρα ή ποτέ» που θα κρίνει το μέλλον του.

Απευθυνόμαστε σε όσους ήδη αποστασιοποιήθηκαν από την αθλιότητα της πολιτικής κατάστασης και ελπίζουμε πως θα πολλαπλασιαστούν όσοι θα αποτινάξουν αυταπάτες, δειλίες, μικροσυμφέροντα και θα σπουδάσουν τη νέα γραμματική της αλήθειας και της ευθύνης.

Ήρθε καιρός, όσοι μείναμε μακριά από τις σειρήνες της παρακμής να βρούμε τη δική µας έκφραση… Γι’ αυτό αποφασίσαμε, μετά από μακρόχρονο προβληματισμό, να προχωρήσουμε στη συγκρότηση του πολιτικού κινήματος Άρδην. Άρδην –εκ θεμελίων. Διότι επί είκοσι χρόνια, µε αυτό το όνομα δραστηριοποιούμαστε στην ελληνική κοινωνία – αλλά και για λόγους ιστορικής μνήμης και συμβολισμού: Το 1885, ο Ιθακήσιος Πλάτων Δρακούλης, εξέδωσε το περιοδικό Άρδην, «Μηνιαίον Φύλλον των Συμφερόντων του Ανθρώπου», θέλοντας να συνδυάσει έναν σοσιαλισμό µε ελληνικές ρίζες με τη γηγενή χριστιανική παράδοση. Τι ωραιότερο σημείο αναφοράς!

Καλούμε λοιπόν όσους πιστεύουν πως είναι καιρός να κάνουμε ένα βήμα μπροστά:

Να συνταχθούν μαζί µας, ώστε να βαδίσουμε από κοινού, στην αφύπνιση και αναγέννηση του έθνους και του λαού,.

Να συνυπογράψουν αυτό το κείμενο-διακήρυξη, αποδεικνύοντας πως αυτές οι απόψεις δεν αποτελούν µια μεμονωμένη κραυγή, αλλά ένα ευρύ κοινωνικό και πολιτικό αίτημα.

Να στείλουν παρατηρήσεις και απόψεις, τόσο για το περιεχόμενο της διακήρυξης, όσο και για τα πρακτικά βήματα που μπορούν να ακολουθήσουν, ιδιαίτερα προς την κατεύθυνση συσπειρώσεων σε χώρους εργασίας, συνοικίες, πόλεις, περιοχές.

Να προχωρήσουν μαζί µας στην προετοιμασία της Ιδρυτικής Συνδιάσκεψης του Άρδην, το φθινόπωρο του 2016.

Άρδην, να αλλάξουμε ρότα· άρδην, να αποκαθηλώσουμε το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα· άρδην, για να γίνει και πάλι ο καθημαγμένος λαός νοικοκύρης στον τόπο του· άρδην, να θέσουμε τις βάσεις για μια κοινωνία δικαιοσύνης και ελευθερίας ταυτόχρονα …

Επίλογος

Από την μαχόμενη Κύπρο· µε Ποντίους, Μικρασιάτες και Κωνσταντινοπολίτες, ενάντια στη γενοκτονία της μνήμης· µε την Κρήτη του Λούκαρι και του Θερίσσου· με τους Επτανησίους ριζοσπάστες, τους Σαμίους του Λογοθέτη και τους Ψαριανούς του Κανάρη· τις Σπέτσες της Μπουμπουλίνας, την Πελοπόννησο του Μυστρά και του Κολοκοτρώνη, τη Ρούμελη του Καραϊσκάκη και της Εθνικής Αντίστασης, την  Ήπειρο της Δέσπως Τζαβέλα, τη Β. Ήπειρο της Χιμάρας, τη Θεσσαλία του Ρήγα. Με τους αγωνιστές του Μακεδονικού αγώνα και της Θράκης, την Αθήνα του Μαραθώνα, της Κατοχής, του 114.

Πίσω µας βρίσκονται αιώνες και γενεές, από τον Λεωνίδα και τον Παλαιολόγο, μέχρι τη Θεσσαλονίκη του 1936, το Όχι του ’40, τον Γοργοπόταμο, τον Λαμπράκη και τον Παναγούλη, μέχρι τον Καραολή, τον Σολωμό Σολωμού, και τον Λούη Τίκα.

Με τον Αισχύλο και τον Ρωμανό Μελωδό, τον Κορνάρο και τον Σολωμό· τον Μακρυγιάννη, τονΠαπαδιαμάντη, τον Σεφέρη, τον Ρίτσο, τον Θεοτοκόπουλο, τον Κόντογλου, τον Καστοριάδη, τον Κονδύλη. Είναι καιρός όλα τα τμήµατα του λαού, όλες οι μνήµες μιας ιστορικής διαδρομής να ενωθούν –ξεπερνώντας διαιρέσεις και καταγωγές–, σε ένα πρόταγμα απελευθέρωσης, δικαιοσύνης, αξιοπρέπειας και πολιτισμού. Αυτοί µας εμπνέουν, αυτό είναι το πρόταγμά µας.

 Υ.Γ. Για να στείλετε την υπογραφή σας, αρκεί να στείλετε ένα μήνυμα στην διεύθυνση perardin@gmail.com με όνομα, επώνυμο, πόλη, ιδιότητα και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας (θα δημοσιευτούν μόνο ονοματεπώνυμο και ιδιότητα). Ή αφήνετε κάτω από το κείμενο σχόλιο με τα ίδια στοιχεία.

Η διακήρυξη υπάρχει πια και σε έντυπη μορφή, όσοι φίλοι θέλουν μπορούν να την προμηθευτούν από τα κατά τόπους στέκια του Άρδην σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Πάτρα, αλλά μπορούμε και να την στείλουμε ταχυδρομικά σε όποιον το επιθυμεί ή να την εκτυπώσει μόνος.

ΔιακήρυξηΑ4

Τελευταία ενημέρωση Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2016

 ΕΠΩΝΥΜΟ ΟΝΟΜΑ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟΠΟΣ
ΑΓΓΕΛΙΔΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΚΑΘΗΓ. ΧΟΡΟΥ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΚΩΝ/ΝΤΙΝΑ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ, ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ ΠΑΤΡΑ
ΑΔΑΛΗ ΕΙΡΗΝΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΟΝΟΜΟΣ ΑΠΘ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ
ΑΔΑΛΗ ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΕΜΠΟΡΟΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ
ΑΗΔΟΝΙΔΗΣ ΗΛΙΑΣ ΑΘ. ΕΙΚΑΣΤΙΚΟΣ-ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΠΑΤΡΑ
ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΠΑΤΡΑ
ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΑΘΗΝΑ
ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ ΖΩΗ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΠΑΤΡΑ
ΑΚΤΥΠΗΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΔΗΜ. ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΑΘΗΝΑ
ΑΛΑΦΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΓΡΟΤΗΣ ΑΧΑΪΑ
ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΤΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΑΘΗΝΑ
ΑΛΕΞΙΟΥ ΜΑΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΛΟΓΟΣ (ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ) ΒΟΛΟΣ
ΑΛΕΣΤΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ
ΑΜΑΝΑΤΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΕΩΠΟΝΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗ
ΑΜΑΡΓΙΑΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΑΤΤΙΚΗ
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ ΜΥΤΙΛΗΝΗ
ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΤΑΣΟΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΑΘΗΝΑ
ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ  – ΚΟΝΤΟΠΑΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Συνταξιούχος Καθηγητής Μ.Ε. ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ
ΑΝΔΡΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ Προγραμματιστής Η/Υ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ ΑΘΗΝΑ
ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΙΑΤΡΟΣ -ΠΑΘΟΛΟΓΟΣ ΑΘΗΝΑ
ΑΝΕΤΑΚΗΣ ΚΩΣΤΗΣ ΒΙΟΛΟΓΟΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ
ΑΝΤΑΡΤΗΣ ΣΟΛΩΝ ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΚΥΠΡΟΣ
ΑΝΤΩΝΙΑΔΟΥ ΘΑΛΕΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ/ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑ
ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑ ΡΩΣΙΑ
ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ Μηχανικός ιατρικών μηχανημάτων / Δάσκαλος πολεμικών τεχνών ΑΤΤΙΚΗ
ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ ΗΛΙΑΣ ΙΔ. ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΑΘΗΝΑ
ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΑΘΗΝΑ
ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΡΑΦΙΣΤΑΣ ΑΘΗΝΑ
ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΝΟΣΟΚΟΜΟΣ ΑΘΗΝΑ
ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ ΠΕΤΡΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ, ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΑΘΗΝΑ
ΑΣΛΑΝΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΑΣΠΡΟΥΔΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΙΚΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΠΑΤΡΑ
ΑΣΤΡΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΗΛ. ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΑΘΗΝΑ
ΑΤΣΙΚΜΠΑΣΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΦΥΣΙΚΟΣ ΑΘΗΝΑ
ΒΑΖΟΥΡΑΣ ΣΠΥΡΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑ
ΒΑΛΚΑΝΟΣ ΝΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΑΘΗΝΑ
ΒΑΡΚΑΡΗΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΑΘΗΝΑ
ΒΑΦΕΙΑΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δρ. Ιστορίας και Αρχαιολογίας, Ερευνητής στο Παν. Αθηνών ΒΟΙΩΤΙΑ
ΒΓΕΝΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΗΧΑΝ. – ΠΟΛΙΤ. ΚΟΜΟΤΗΝΗ
ΒΕΡΖΥΓΙΑΝΝΙΔΟΥ – ΧΑΤΖΗΛΑΜΠΡΟΥ ΚΑΛΛΙΡΟΗ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ
ΒΛΑΣΤΟΣ ΠΑΥΛΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ-ΑΡΧΙΤΕΚΤΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΑ
ΒΛΑΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΑΓΡΟΤΗΣ ΙΩΑΝΝΙΝΑ
ΒΛΑΣΤΟΥ ΑΡΙΑΔΝΗ ΧΑΡΑ ΟΙΚΙΑΚΑ ΑΘΗΝΑ
ΒΛΑΣΤΟΥ ΕΛΕΝΗ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΟΓΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ
ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Φοιτητής Δασολογίας ΑΠΘ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ
ΒΛΑΧΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΑΘΗΝΑ
ΒΛΑΧΟΥ ΖΑΦΕΙΡΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ ΑΘΗΝΑ
ΒΟΣΣΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Υπάλληλος σε φαρμακευτική εταιρεία ΑΘΗΝΑ
ΒΡΑΤΣΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΒΙΟΤΕΧΝΗΣ ΑΘΗΝΑ
ΒΡΑΧΑΤΗ ΑΡΓΥΡΩ ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΣ-ΕΜΨΥΧΩΤΡΙΑ ΑΤΤΙΚΗ
ΓΑΒΡΙΗΛ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΣΥΝΤ. ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΣ ΑΘΗΝΑ
ΓΑΛΑΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ  ΙΔ. ΑΘΗΝΑ
ΓΑΛΑΝΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Πτυχιούχος Χρηματοοικονομίας ΑΘΗΝΑ
ΓΑΤΣΙΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ καθηγητής Φυσικής,τ. υπευθ. ΕΚΦΕ Δ΄ΑΘΗΝΑΣ ΑΘΗΝΑ
ΓΕΡΟΓΙΑΝΝΗ ΚΕΡΑΣΙΑ ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΣ ΒΟΛΟΣ
ΓΕΡΟΥΚΑΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΙΔ. ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΑΤΤΙΚΗ
ΓΕΡΟΥΚΑΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΙΑΤΡΟΣ ΚΩΣ
ΓΕΡΩΝΥΜΑΚΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΚΡΗΤΗ
ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ- ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑΣ
ΓΕΩΡΓΑΛΗΣ ΗΛΙΑΣ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ
ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΚΩΝ/ΤΙΝΟΣ ΤΟΠΟΓΡΑΦΟΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ
ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΞΑΝΘΗ
ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΙΔ. ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ-ΧΗΜΙΚΟΣ ΑΘΗΝΑ
ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΠΑΤΡΑ
ΓΙΑΝΝΑΤΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΟΣ ΑΘΗΝΑ
ΓΙΑΝΝΙΚΟΣ ΣΤΕΛΙΟΣ ΑΘΗΝΑ
ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ-ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΗΣ ΑΘΗΝΑ
ΓΙΑΤΖΙΖΟΓΛΟΥ ΚΟΥΛΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ ΑΘΗΝΑ
ΓΙΟΒΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ ΟΙΚΙΑΚΑ ΑΘΗΝΑ
ΓΚΑΒΕΑΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ Δημοσιογράφος ΑΘΗΝΑ
ΓΚΑΒΕΤΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ ιδιωτικός υπάλληλος ΕΥΒΟΙΑ
ΓΚΟΛΕΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΒΟΛΟΣ
ΓΚΟΛΦΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΧΑΡΗΣ ΖΩΓΡΑΦΟΣ – ΑΓΙΟΓΡΑΦΟΣ ΑΤΤΙΚΗ
ΓΚΟΛΩΝΗ ΕΥΑ
ΓΚΟΥΖΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΑΘΗΝΑ
ΓΚΟΥΝΤΡΟΥΠΗ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ ΑΘΗΝΑ
ΓΟΥΪΖΒΙΝΣΚΑ ΙΟΥΣΤΙΝΑ – ΑΝΝΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΑΘΗΝΑ
ΓΟΥΞΟΥΑΣΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ ΑΘΗΝΑ
ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥ ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑ ΑΘΗΝΑ
ΓΡΑΤΣΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ ΑΘΗΝΑ
ΓΡΗΓΟΡΑΤΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΥΠΕΥΘ ΠΩΛΗΣΕΩΝ ΑΘΗΝΑ
ΓΡΙΒΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΑΘΗΝΑ
ΔΑΓΙΑΝΤΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ ΠΑΡΙΣΙ
ΔΑΓΡΕΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Πολιτικός Μηχανικός ΑΤΤΙΚΗ
ΔΑΓΡΕΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΙΑΤΡΟΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ
ΔΑΛΔΑΡΑΣ ΣΤΑΥΡΟΣ Ιδιωτικός υπάλληλος στον τομέα των γραφικών τεχνών ΑΘΗΝΑ
ΔΑΜΑΒΟΛΙΤΗΣ ΚΩΣΤΗΣ ΠΡ.  ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΡΗΤΗ
ΔΑΜΙΑΝΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑ
ΔΑΡΑ ΕΥΘΥΜΙΑ ΙΑΤΡΟΣ- ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑ
ΔΑΤΣΙΚΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΠ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ ΑΘΗΝΑ
ΔΑΤΣΙΚΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ Κ. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΟΣ ΑΘΗΝΑ
ΔΕΝΑΖΗΣ ΣΠΥΡΟΣ Αναπλ.Καθηγητής Πανεπ.  Πατρών, ΠΑΤΡΑ
ΔΕΝΑΖΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΥΠΑΛ. ΙΔΙΩΤ. ΠΑΤΡΑ
ΔΕΡΒΕΝΤΛΗΣ ΔΗΜΟΣ ΣΥΝ/ΧΟΣ πχος ΕΝ ΑΘΗΝΑ
ΔΕΣΥΠΡΗ ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΑΘΗΝΑ
ΔΗΜΑΚΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΒΕΛΓΙΟ
ΔΗΜΑΡΙΔΗΣ ΘΑΝΑΣΗΣ ΛΟΓΙΣΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΑΘΗΝΑ
ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΣ ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΑΘΗΝΑ
ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΕΔΕΣΣΑ
ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΙΑΣ ΔΡ. ΙΩΑΝΝΙΝΑ
ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΚΔΟΤΗΣ-ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΗΣ ΑΘΗΝΑ
ΔΗΜΟΥ ΓΙΟΛΑΝΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΑΘΗΝΑ
ΔΙΑΛΕΚΤΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΘΕΩΡΗΤΙΚΟΣ ΦΥΣΙΚΟΣ ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ-ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΑΘΗΝΑ
ΔΟΥΣΗ ΕΥΘΥΜΙΑ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑ
ΔΡΑΚΟΥΛΕΛΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΣ ΠΑΤΡΑ
ΔΡΟΣΙΝΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΦΟΙΤΗΤΗΣ ΑΘΗΝΑ
ΔΡΟΣΙΝΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΕΡΓΑΤΗΣ ΠΕΙΡΑΙΑΣ
ΔΡΟΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ ΣΑΜΟΣ
ΔΡΟΣΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ Φιλόλογος ΣΥΡΟΣ
ΕΓΓΛΕΖΟΣ- ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑΣ
ΕΠΠΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ υπάλληλος σεκιουριτυ, ζογκλερ, μελισσας ΘΕΣ/ΝΙΚΗ
ΕΠΩΝΥΜΟ ΟΝΟΜΑ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΠΟΛΗ
ΕΥΔΟΚΑΣ ΠΕΤΡΟΣ  ΚΥΠΡΟΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑ
ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΟΥΡΑΝΙΑ ΙΑΤΡΟΣ ΑΘΗΝΑ
ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΓΕΩΠΟΝΟΣ ΑΘΗΝΑ
ΕΥΜΟΡΦΟΠΟΥΛΟΥ ΔΑΝΑΗ ΓΕΩΠΟΝΟΣ ΑΧΑΪΑ
ΖΑΪΝΤΟΥΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΒΙΟΤΕΧΝΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΖΑΦΕΙΡΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΘΗΝΑ
ΖΑΦΕΙΡΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΕΛ. ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗ
ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ Δ/μιας  Εκ/σης ΠΑΤΡΑ
ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΡΒΑΡΑ Συνταξιούχος Δ.Υ. ΑΘΗΝΑ
ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ  ΣΥΝΤ. ΑΘΗΝΑ
ΖΕΡΒΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑ
ΖΕΡΒΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΑΘΗΝΑ
ΖΕΦΥΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΙΔ.ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΝΑΟΥΣΑ ΗΜΑΘΙΑΣ
ΖΩΓΡΑΦΟΣ ΦΩΤΗΣ ΛΟΓΙΣΤΗΣ -ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΟΣ Α ΤΑΞΗΣ ΑΘΗΝΑ
ΗΛΙΑΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΑΘΗΝΑ
ΘΕΟΔΟΥΛΙΔΗΣ ΜΙΧΑΗΛ ΕΚΤΕΛΩΝΙΣΤΗΣ – ΤΕΛΩΝΕΙΑΚΟΣ ω   ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ Μηχανικός- Μηχ/γος-Ηλ/γος  Συντ. ΑΘΗΝΑ
ΘΕΟΧΑΡΙΔΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΑ
ΘΩΜΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΑΘΗΝΑ
ΘΩΜΑΣ (ΓΙΓΑΣ) ΙΩΑΝΝΗΣ ΕΙΚΑΣΤΙΚΟΣ ΑΘΗΝΑ
ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΣΥΝΤ. ΟΙΚΟΔΟΜΟΣ ΑΘΗΝΑ
ΚΑΖΑΝΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Μηχανικός  Ηλεκτρολόγος ΤΕΕ ΑΤΤΙΚΗ
ΚΑΚΟΥΛΗ – DUARTE ΘΩΜΑΗ Καθηγήτρια Βιοεπιστημών και Βιοτεχνολογίας ΙΡΛΑΝΔΙΑ
ΚΑΛΑΪΤΖΙΔΟΥ ΒΙΒΗ1 ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ
ΚΑΛΑΜΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΟΥΣΙΚΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΛΕΣΒΟΣ
ΚΑΛΕΜΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΛΟΓΙΣΤΗΣ ΕΥΒΟΙΑ
ΚΑΛΗΜΕΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΔ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΟΖΑΝΗ
ΚΑΛΛΕΝΟΣ ΛΑΜΠΡΟΣ Φ. ΚΥΠΡΟΣ
ΚΑΛΛΙΜΑΝΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΑΓΡΟΤΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑ
ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ ΑΘΗΝΑ
ΚΑΛΟΔΗΜΙΔΗΣ ΠΑΡΙΣ ΓΕΩΛΟΓΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗ
ΚΑΛΟΠΗΤΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑ ΑΘΗΝΑ
ΚΑΛΤΣΑΤΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΗΛ. ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΑΘΗΝΑ
ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΑΘΗΝΑ
ΚΑΠΑΓΕΡΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑΣ
ΚΑΠΕΝΤΖΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ
ΚΑΠΡΑΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΙΑΤΡΟΣ ΑΤΤΙΚΗ
ΚΑΠΡΑΛΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΙΚΟΣ ΑΘΗΝΑ
ΚΑΠΡΙΝΗΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΑΝ.ΚΑΘ.ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗΣ ΑΠΘ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΗΣ ΘΩΜΑΣ Ιδ. υπάλληλος ΚΟΜΟΤΗΝΗ
ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΟΣ ΣΠΥΡΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗ
ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ ΕΛΕΝΗ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΑΘΗΝΑ
ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΔΗΣ ΑΡΘΟΥΡΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΑΛΕΞΑ/ΠΟΛΗ
ΚΑΡΑΘΟΔΩΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ Ηλ/γος Μηχανικός ΚΙΛΚΙΣ
ΚΑΡΑΪΣΚΟΣ ΚΩΣΤΑΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΝΤΙΦΩΝΗΤΗΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗ
ΚΑΡΑΪΣΚΟΣ ΚΟΣΜΑΣ ιστοσελίδα tourkikanea.gr ΚΟΜΟΤΗΝΗ
ΚΑΡΑΚΟΛΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗ
ΚΑΡΑΚΩΣΤΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΒΑΣ. ΜΗΧ/ΚΟΣ ΤΗΛ/ΝΩΝ ΑΘΗΝΑ
ΚΑΡΑΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΝΕΡΓΟΣ ΑΘΗΝΑ
ΚΑΡΑΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛ. ΠΕΙΡΑΙΑΣ
ΚΑΡΑΜΑΛΙΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΑΤΤΙΚΗ
ΚΑΡΑΜΑΤΖΙΑΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Καθηγητής Φυσικής – Πληροφορικής ΚΩΣ
ΚΑΡΑΜΠΑΤΣΑΚΙΔΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΙΑΤΡΟΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑ
ΚΑΡΑΜΠΕΛΙΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΑΘΗΝΑ
ΚΑΡΑΠΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ
ΚΑΡΑΤΖΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Ταξίαρχος ε.α. Στρατού Ξηράς ΦΙΛΑΝΔΙΑ, Espoo
ΚΑΡΒΟΥΝΗ ΕΛΕΝΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΑΘΗΝΑ
ΚΑΡΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΑΘΗΝΑ
ΚΑΡΡΑΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ
ΚΑΤΖΟΥΡΗΣ ΝΙΚΟΣ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ ΑΘΗΝΑ
ΚΑΤΡΑΚΑΚΗ ΕΥΤΥΧΙΑ ΖΩΓΡΑΦΟΣ ΑΘΗΝΑ
ΚΑΤΣΑΡΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΡΗΤΗ
ΚΑΤΣΑΦΑΔΟΥ ΑΘΗΝΑ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑΣ
ΚΑΤΣΙΟΥΛΑΣ ΤΑΚΗΣ ΙΑΤΡΟΣ-ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟΣ ΑΘΗΝΑ
ΚΑΤΣΙΦΑΡΑΚΗΣ ΚΩΣΤΑΣ Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών Α.Π.Θ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΚΑΤΣΟΥΛΑΣ ΚΩΣΤΑΣ ΙΑΤΡΟΣ ΑΘΗΝΑ
ΚΕΛΕΡΜΕΝΟΣ ΝΙΚΟΣ ΙΑΤΡΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑ
ΚΕΛΕΣΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΑΤΡΟΣ ΑΘΗΝΑ
ΚΕΤΙΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΧΗΜΙΚΟΣ-ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΑΤΤΙΚΗ
ΚΕΧΑΓΙΑ ΑΝΟΙΞΙΣ ΘΕΟΛΟΓΟΣ-ΜΑΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΚΟΚΚΙΝΙΔΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑΣ
ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΑΘΗΝΑ
ΚΟΛΟΒΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ
ΚΟΛΟΚΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΑΘΗΝΑ
ΚΟΛΟΚΥΘΟΠΟΥΛΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΒΟΛΟΣ
ΚΟΛΟΝΕΛΟΥ ΒΙΚΥ ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑ
ΚΟΜΠΛΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Κ. ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΠΑΤΡΑ
ΚΟΜΠΟΛΥΤΗ ΙΩΑΝΝΑ ΓΡΑΦΙΣΤΡΙΑ ΑΤΤΙΚΗ
ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΠΕΤΡΟΣ ΣYΝΤAΞΙΟΥΧΟΣ Ε.Τ.Ε ΑΘΗΝΑ
ΚΟΝΤΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΣΕΡΡΕΣ
ΚΟΡΔΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΤΗΣ ΕΛΑΣ ΠΑΤΡΑ
ΚΟΡΔΩΝΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΟΚΟΜΟΜΟΣ ΑΘΗΝΑ
ΚΟΡΔΩΝΗΣ ΣΠΥΡΟΣ  ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΑΘΗΝΑ
ΚΟΡΝΑΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΑΤΤΙΚΗ
ΚΟΡΠΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ-ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΛΥΚ ΑΘΗΝΑ
ΚΟΡΦΙΑΤΗ ΜΑΤΟΥΛΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ
ΚΟΣΚΙΝΑΣ ΝΙΚΟΣ δικηγόρος ΑΘΗΝΑ
ΚΟΣΤΡΙΒΑ ΑΝΝΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΕΚΑΠΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑ
ΚΟΤΟΠΟΥΛΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΠΑΤΡΑ
ΚΟΤΣΙΛΑ ΛΑΜΠΡΙΝΗ ΚΟΜΟΤΗΝΗ
ΚΟΥΒΑΡΗ ΙΩΑΝΝΑ ΟΙΚΙΑΚΑ ΑΤΤΙΚΗ
ΚΟΥΒΑΡΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΕΙΚΑΣΤΙΚΟΣ ΑΘΗΝΑ
ΚΟΥΓΙΟΥΜΤΖΟΓΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ/ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΟΣ ΚΑΒΑΛΑ
ΚΟΥΛΑΦΕΤΗ ΙΛΙΑΝΑ ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΚΥΠΡΟΣ
ΚΟΥΝΟΥΔΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΑΤΤΙΚΗ
ΚΟΥΡΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΑΝΝΑ ΟΙΚΙΑΚΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΚΟΥΡΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΣ ΚΡΗΤΗ ΡΕΘΥΜΝΟ
ΚΟΥΡΤΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΦΥΣΙΚΟΣ ΞΑΝΘΗ
ΚΟΥΣΠΑΡΗΣ ΝΙΚΟΣ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ ΑΤΤΙΚΗ
ΚΟΥΤΡΟΥΛΗΣ ΣΠΥΡΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ ΑΘΗΝΑ
ΚΟΥΤΣΑΒΟΥ ΑΝΔΡΙΑΝΑ ΕΜΠΟΡΟΣ ΑΧΑΪΑ
ΚΟΥΤΣΟΒΙΤΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΣΠΑΡΤΗ
ΚΟΥΤΣΟΜΗΤΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟΣ ΦΟΙΤΗΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΑΥΣΤΡΙΑ
ΚΡΕΜΜΥΔΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΕΔΙΠ Γεωπ. Παν. Αθηνών ΑΘΗΝΑ
ΚΥΡΙΑΚΑΚΗΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ Συνταξιούχος Πολιτικός Μηχανικός ΑΤΤΙΚΗ
ΚΥΡΙΑΚΑΚΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΑΝΤΙΠΛΟΙΑΡΧΟΣ (Ο) ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑΣ
ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΟΙΤΗΤΗΣ ΠΑΤΡΑ
ΚΥΡΜΠΑΣ ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΤΡΙΚΑΛΑ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ ΙΔ.ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑ
ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Υπάλληλος Τραπεζ. ΠΑΤΡΑ
ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΛΑΜΠΡΙΝΗ ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑ
ΚΩΣΤΟΥΛΑΣ ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΑΘΗΝΑ
ΚΩΤΣΑΚΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΑΘΗΝΑ
ΚΩΤΣΙΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΔΙΕΘΝΩΝ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ
ΛΑΓΚΑΔΙΝΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΑΣΟΛΟΓΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΛΑΓΟΥΒΑΡΔΟΣΛΑΔΟΥΔΑΚΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣΜΑΝΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣΓεωγράφος – Γεωχωρικός Αναλυτής ΑΤΤΙΚΗΚΡΗΤΗ
ΛΑΜΠΡΟΥ ΝΙΚΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ ΡΟΔΟΣ
ΛΑΡΙΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΙΑΤΡΟΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑ-Γκέπινγκεν,
ΛΑΤΣΗΣ ΣΠΥΡΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ/ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ
ΛΕΚΚΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ
ΛΕΥΚΟΠΟΥΛΟΣ ΝΕΟΚΛΗΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ ΣΥΝΤΑΞ. ΕΤΕ ΠΑΤΡΑ
ΛΙΑΚΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ- ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΠΑΤΡΑ
ΛΙΑΝΟΥ ΝΑΤΑΣΣΑ ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ ΛΑΡΙΣΑ
ΛΙΑΠΟΠΟΥΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ Δημόσιος Υπάλληλος ΚΟΖΑΝΗ
ΛΙΒΑΝΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ Καθηγητής Μαθηματικών ΠΑΤΡΑ
ΛΙΟΛΙΟΥΣΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΕΥΒΟΙΑ
ΛΙΟΛΙΟΥΣΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΟΜ. ΚΑΘ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΠΡΕΒΕΖΑ
ΛΟΓΟΘΕΤΗ ΑΘΑΝΑΣΙΑ Φοιτήτρια στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο / άνεργη ΑΘΗΝΑ
ΛΟΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΝΕΚΑΤΡΙΟΣ ΔΙΔΑΚΤΩΡ ΘΕΟΛΟΓΙΑΣ ΠΑΤΡΑ
ΛΟΥΖΙΚΙΩΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΓΡΑΦΙΣΤΑΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ
ΛΟΥΚΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΣ ΑΘΗΝΑ
ΛΟΥΚΡΕΖΗΣ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ ΓΕΩΠΟΝΟΣ ΑΝΔΡΟΣ ΜΠΑΤΣΙ
ΛΟΥΠΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΑΝΕΡΓΟΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ
ΛΥΜΠΕΡΗ ΓΙΩΤΑ ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ ΑΤΤΙΚΗ
ΜΑΓΓΙΩΡΟΥ ΜΑΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤ. ΑΘΗΝΑ
ΜΑΚΡΥΜΑΝΩΛΑΚΗΣ ΕΥΤΥΧΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ -ΙΔ.ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΚΡΗΤΗ
ΜΑΛΛΙΑΡΗΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΑΝΕΡΓΟΣ ΑΤΤΙΚΗ
ΜΑΛΛΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΑ ΑΤΤΙΚΗ
ΜΑΛΟΥΧΟΣ ΣΠΥΡΟΣ ΑΘΗΝΑ
ΜΑΝΔΡΑΛΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΕΡΓΑΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΜΑΝΕΣΗΣ ΠΑΥΛΟΣ ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΚΡΗΤΗ
ΜΑΝΟΥΣΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ-ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΑΘΗΝΑ
ΜΑΝΟΥΣΑΚΗΣ ΑΡΚΑΔΙΟΣ Επ. Καθηγητής Παν. Αθηνών ΑΘΗΝΑ
ΜΑΝΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΝΕΡΓΟΣ ΑΘΗΝΑ
ΜΑΝΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ ΠΟΛΥΧΡΟΝΗΣ ΦΥΣΙΚΟΣ ΑΘΗΝΑ
ΜΑΝΣΟΛΑΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΣ ΑΞ/ΚΟΣ Π.Α. ΑΘΗΝΑ
ΜΑΝΤΖΟΥΡΗΣ ΙΟΡΔΑΝΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΑΘΗΝΑ
ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΟΙΚΙΑΚΑ ΑΘΗΝΑ
ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΙΔ. ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΑΘΗΝΑ
ΜΑΡΤΑΒΑΛΤΖΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Δασολόγος-Περιβαλλοντολόγος ΝΑΟΥΣΑ
ΜΑΡΤΙΝΟΥ ΣΟΦΙΑ ΑΡΧΙΤΕΚΤΩΝ/ΕΙΚΑΣΤΙΚΟΣ ΑΘΗΝΑ
ΜΑΣΚΑΝΑΚΗΣ ΤΑΣΟΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΣ ΑΞΚΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗ
ΜΑΣΤΟΡΟΠΟΥΛΟΣ ΧΑΡΗΣ Μηχανικός (ΣΜΑ) – Σμήναρχος εα ΑΡΚΑΔΙΑ
ΜΑΣΤΡΑΠΠΑΣ ΣΑΒΒΑΣ ΓΥΜΝΑΣΤΗΣ ΑΘΗΝΑ
ΜΑΤΖΑΚΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΠΟΣΤΡ. ΑΞΙΩΜ. ΞΑΝΘΗ
ΜΑΥΡΑΝΕΖΟΥΛΗΣ ΑΧΙΛΛΕΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑΣ
ΜΑΥΡΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΟΛ. ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΑΘΗΝΑ
ΜΑΥΡΙΔΗΣ ΚΩΝ/ΝΤΙΝΟΣ ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ
ΜΑΥΡΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΕΛΟΣ  ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΘΗΝΑ
ΜΑΧΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΙΑΤΡΟΣ ΠΑΤΡΑ
ΜΑΧΑΙΡΑΣ ΜΙΧΑΛΗΣ ΑΘΗΝΑ
ΜΕΪΝΤΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΗΣ ΕΕ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ
ΜΕΛΕΤΗΣ ΦΩΤΗΣ Yπεύθυνος και Αρχισυντάκτης ιστοσελίδας www.Rocktime.gr ΑΤΤΙΚΗ
ΜΕΛΙΤΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΣΕΡΡΕΣ
ΜΕΡΙΑΝΟΥ ΦΙΛΙΤΣΑ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ ΑΘΗΝΑ
ΜΕΣΣΑΡΙΤΗΣ ΞΕΝΙΟΣ μεταπτυχιακός φοιτητής ΚΥΠΡΟΣ
ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ ΑΛΕΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ  ΙΔ. ΚΥΠΡΟΣ
ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Απόστρατος Πολεμικής Αεροπορίας ΑΘΗΝΑ
ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΙΑΤΡΟΣ -ΠΥΡΗΝΙΚΟΣ ΠΑΤΡΑ
ΜΙΧΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑ
ΜΟΙΡΑΝΑΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ ΓΕΩΠΟΝΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ
ΜΟΡΑΡΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΛΥΚΕΙΟΥ ΑΘΗΝΑ
ΜΟΡΑΡΟΣ ΚΩΣΤΑΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΑΘΗΝΑ
ΜΟΡΑΤΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΛΥΚΕΙΟΥ ΣΠΑΡΤΗ
ΜΟΡΦΟΓΙΑΝΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ Ε.Α. ΛΑΡΙΣΑ
ΜΟΥΖΑΚΙΤΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΘΗΝΑ
ΜΟΥΡΓΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΛΟΓΙΣΤΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑ
ΜΟΥΡΝΙΑΝΟΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΓΡΑΦΙΣΤΑΣ ΑΘΗΝΑ
ΜΟΥΡΝΙΑΝΟΥ ΧΑΡΙΚΛΕΙΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΑΘΗΝΑ
ΜΟΥΡΤΖΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΑΘΗΝΑ
ΜΟΥΣΟΥΡΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΑΘΗΝΑ
ΜΟΥΣΤΑΚΑΣ ΠΕΤΡΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΑΘΗΝΑ
ΜΠΑΪΛΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΓΡΟΤΗΣ-ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΣ ΚΡΗΤΗ
ΜΠΑΚΙΡΤΖΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΑΝΕΡΓΗ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ
ΜΠΑΛΗ ΑΣΠΑΣΙΑ ΨΥΧΑΝΑΛΥΤΡΙΑ ΠΑΡΙΣΙ
ΜΠΑΛΤΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ ΑΘΗΝΑ
ΜΠΑΜΠΑΛΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΑΞΙ ΚΟΜΟΤΗΝΗ
ΜΠΑΡΤΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ  Δ. ΑΝΕΡΓΟΣ ΑΘΗΝΑ
ΜΠΑΣΟΓΛΟΥ ΑΝΔΡΕΑΣ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ
ΜΠΑΤΖΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ-ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΑΤΤΙΚΗ
ΜΠΑΤΡΑΚΟΥΛΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΑΘΗΝΑ
ΜΠΕΡΤΣΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΑΘΗΝΑ
ΜΠΙΑΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΙΑΤΡΟΣ ΠΑΤΡΑ
ΜΠΙΡΛΙΡΑΚΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ ΒΟΛΟΣ
ΜΠΟΔΙΩΤΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΔ. ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΑΘΗΝΑ
ΜΠΟΥΖΙΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ ΑΘΗΝΑ
ΜΠΟΥΣΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΚΟΜΜΩΤΡΙΑ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑ
ΜΠΟΥΣΜΠΟΥΡΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΒΙΟΛΟΓΟΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ
ΜΠΟΥΣΟΥΛΑΣ ΚΩΣΤΑΣ ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ ΑΘΗΝΑ
ΜΠΥΡΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΥΣΙΚΟΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ
ΜΠΥΡΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ
ΝΑΘΑΝΑΗΛΙΔΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΣ ΞΑΝΘΗ
ΝΑΪΔΟΣ ΜΗΝΑΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΝΑΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΕΝΤΑΤΙΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ  ΠΑΝ. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΑΘΗΝΑ
ΝΑΚΟΥ ΕΛΕΝΗ ΑΡΧΙΚΤΕΚΤΩΝ-ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΙΩΑΝΝΙΝΑ
ΝΑΡΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ Ε.Α. ΛΑΡΙΣΑ
ΝΕΟΝΑΚΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΒΙΒΛΙΟΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΑΘΗΝΑ
ΝΙΚΗΦΟΡΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΙΑΤΡΟΣ-ΝΕΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗ
ΝΙΚΟΛΑΪΔΟΥ ΣΟΦΙΑ ΔΑΣΚΑΛΑ, ΑΔΙΟΡΙΣΤΗ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ
ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΙΑΤΡΟΣ-ΠΑΘΟΛΟΓΟΣ ΑΘΗΝΑ
ΝΙΚΟΛΕΤΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΠΑΤΡΑ
ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΑΘΗΝΑ
ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΕΙΡΗΝΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΣΠΑΡΤΗ
ΝΙΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΑΘΗΝΑ
ΝΤΑΣΙΟΣ ΝΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ-ΠΕΡΙΒΑΝΤΟΛΛΟΓΟΣ ΑΘΗΝΑ
ΝΤΙΝΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΙΑΤΡΟΣ-ΝΕΥΡΟΛΟΓΟΣ-ΒΕΛΟΝΙΣΤΗΣ ΑΘΗΝΑ
ΝΤΟΥΒΑΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ
ΝΤΡΙΝΙΑ ΘΕΩΝΗ ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑΣ
ΝΤΡΙΝΙΑΣ ΘΟΔΩΡΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ -ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΣ ΠΑΤΡΑ
ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΥΛΟΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ
ΞΕΝΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΚΑΒΑΛΑ
ΞΕΝΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΙΔ. ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΑΘΗΝΑ
ΞΕΝΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΞΕΝΟΔΟΧΟΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ
ΞΕΝΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΑΓΡΟΤΙΣΣΑ ΖΑΚΥΝΘΟΣ
ΞΥΔΕΡΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΑΣ-ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΗΣ ΑΘΗΝΑ
ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ Συνταξ. Μηχαν.-Ηλεκτρ. ΕΜΠ ΑΘΗΝΑ
ΟΡΓΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ Ν. ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΣ-ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΑΤΤΙΚΗ
ΟΡΔΙΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΘ. ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ ΑΧΑΪΑ
ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ Υπάλληλος ΟΤΕ ΠΑΤΡΑ
ΠΑΛΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Ηλεκτρολογος Μηχανικός ΑΘΗΝΑ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑ
ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ Οικονομικός  Αναλυτής ΑΤΤΙΚΗ
ΠΑΝΑΓΟΥΛΙΑ ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΓΡΑΦΙΣΤΡΙΑ ΑΘΗΝΑ
ΠΑΝΟΣΚΑΛΤΣΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ Καθ. Πολυτεχνικής Σχολής ΔΠΘ ΞΑΝΘΗ
ΠΑΝΟΥΡΓΙΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΒΟΙΩΤΙΑ
ΠΑΝΟΥΣΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ ΠΑΤΡΑ
ΠΑΝΟΥΤΣΟΥ ΜΑΡΙΑ ΗΘΟΠΟΙΟΣ  ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ ΘΕΑΤΡΟΥ ΑΘΗΝΑ
ΠΑΝΤΕΛΑΚΗ ΠΟΠΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ- ΛΟΓΟΤΕΧΝΗΣ ΑΘΗΝΑ
ΠΑΝΤΕΛΕΜΙΔΟΥ ΝΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΠΑΝΤΙΣΚΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΙΣΤΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑ
ΠΑΝΤΟΥΛΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΒΙΒΛ/ΠΩΛΗΣ ΕΥΒΟΙΑ
ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΘΕΟΦΑΝΗΣ Δημ. Υπάλληλος ΑΘΗΝΑ
ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ ΚΩΣΤΑΣ ΧΗΜΙΚΟΣ ΑΘΗΝΑ
ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ ΦΛΩΡΑ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΑΘΗΝΑ
ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΙΑΤΡΟΣ ΑΘΗΝΑ
ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ-ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΤΑΣΟΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΚΑΒΑΛΑ
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΤΥΧΙΟΣ ΙΔ. Υπάλλη-λος Αγία Πετρούπολη
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑ
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΣΠΥΡΟΣ ΕΙΔΙΚΟΣ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑ
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΣ ΑΤΤΙΚΗ
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ- ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ Έμπορος ΚΡΗΤΗ
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΕΛΛΑ ΕΙΔΙΚΕΥΟΜΕΝΗ ΙΑΤΡΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΤΗΣ-ΞΥΛΟΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ
ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΑΡΧΙΑΙΛΟΓΟΣ-Βυζαντινολόγος  ΥΠΕΑ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ
ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑ
ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ ΜΑΡΙΑ ΟΙΚΙΑΚΑ ΒΟΙΩΤΙΑ
ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ ΑΜΑΛΙΑ ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑ
ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΑΤΡΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑ
ΠΑΠΑΛΕΟΝΤΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΚΥΠΡΟΣ
ΠΑΠΑΛΕΩΝΙΔΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΗΣ ΑΘΗΝΑ
ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΕΩΓΡΑΦΟΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ
ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΑΝΕΣΤ. ΕΜΠΟΡΟΣ ΩΡΟΛΟΓΙΩΝ-ΚΟΣΜΗΜΑΤΩΝ ΔΡΑΜΑ
ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ  ΑΡ. ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΠΑΠΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ  ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΣ  ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΑΘΗΝΑ
ΠΑΠΑΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ ΜΠΑΜΠΗΣ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ – ΣΕΝΑΡΙΟΓΡΑΦΟΣ
ΠΑΠΠΑ ΧΡIΣΤΙΝΑ Κ. ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ- ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΘΗΝΑ
ΠΑΠΠΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΑ
ΠΑΠΠΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΠΑΠΠΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΑ
ΠΑΡΑΒΑΝΤΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΚΛΗΡΙΚΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ, 13ο  Γ. ΛΥΚΕΙΟ ΠΑΤΡΩΝ ΠΑΤΡΑ
ΠΑΡΙΣΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΟΝΟΜΟΣ ΣΥΡΟΣ
ΠΑΤΙΚΗΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ Μηχανολόγος μηχανικός ΑΘΗΝΑ
ΠΑΤΡΙΚΑ ΜΑΡΙΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΑΤΤΙΚΗ – ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ- Κ.Παπαδημητρίου 29, 19003 Μαρκόπουλο
ΠΑΤΡΙΚΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΑΤΤΙΚΗ
ΠΑΤΣΙΑΝΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ – ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΠΑΤΣΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ ΚΡΗΤΗ
ΠΑΥΛΑΤΟΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΑΘΗΝΑ
ΠΕΛΕΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΘΗΝΑ
ΠΕΡΑΧΩΡΙΤΗ ΜΑΡΙΑ ΔΑΣΚΑΛΑ ΑΘΗΝΑ
ΠΕΡΟΥΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ ΑΘΗΝΑ
ΠΕΤΡΑΚΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΙΔ. ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΑΤΤΙΚΗ
ΠΕΤΡΙΔΗΣ ΑΝΘΙΜΟΣ ΦΟΙΤΗΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΠΕΤΡΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΒΙΟΤΕΧΝΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΠΕΤΡΙΔΟΥ ΙΩΑΝΝΑ τελειόφοιτη Λογιστικής  / Ιδιωτικός υπάλληλος ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΠΕΤΡΟΥ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ ΑΘΗΝΑ
ΠΕΤΡΟΥ ΧΡΙΣΤΟΣ ΜΟΥΣΙΚΟΣ ΚΥΠΡΟΣ
ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ ΠΑΝΟΣ ΑΘΗΝΑ
ΠΙΤΣΙΝΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΛΛΗΛΟΣ ΛΟΝΔΙΝΟ
ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΑΘΗΝΑ
ΠΛΑΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΙΑΤΡΟΣ – ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΠΛΙΑΚΟΣΤΑΜΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΙΑΤΡΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑ
ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑΚΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΠΑΤΡΑ
ΠΟΛΙΤΗΣ ΤΑΚΗΣ ΕΜΠΟΡΟΣ ΑΧΑΪΑ
ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΥ ΜΑΡΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΑΘΗΝΑ
ΠΟΥΓΚΙΑΛΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΝΟΙΚΟΚΥΡΑ ΠΑΤΡΑ
ΠΟΥΓΚΙΑΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΑΞΙΑΡΧΟΣ  ΕΑ ΑΘΗΝΑ
ΠΡΙΝΑΡΑΚΗΣ ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΑΠΕΞΑΡΤΗΣΗΣ ΛΑΡΙΣΑ
ΠΡΙΤΖΗ ΕΥΤΥΧΙΑ ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ ΑΘΗΝΑ
ΠΡΟΓΚΙΔΗΣ ΛΑΚΗΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΠΑΡΙΣΙ
ΡΑΚΚΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ, ΙΔ. ΘΕΣ/ΝΙΚΗ
ΡΑΚΚΑΣ ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΩΝ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ
ΡΑΠΤΟΠΟΥΛΟΣ ΣΩΤΗΡΗΣ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΟΣ ΑΘΗΝΑ
ΡΑΥΤΟΓΙΑΝΝΗΣ ΗΛΙΑΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΣ ΠΑΤΡΑ
ΡΑΥΤΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ, ΙΔ. ΑΘΗΝΑ
ΡΗΓΑΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΙΑΤΡΟΙ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΟΡΑ ΚΟΖΑΝΗ
ΡΗΓΙΝΙΩΤΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΘΕΟΛΟΓΟΣ ΚΡΗΤΗ
ΡΟΖΑΚΕΑΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΙΑΤΡΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑ
ΡΟΖΑΚΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ ΠΑΝ/ΚΟΣ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ ΚΡΗΤΗ
ΡΟΥΔΟΜΕΤΩΦ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΙΣΤΟΡΙΚΟ & ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΟ ΑΡΧΕΙΟ ΚΑΒΑΛΑΣ ΚΑΒΑΛΑ
ΡΟΥΣΙΩΤΗ ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΑΤΤΙΚΗ
ΡΟΥΣΣΟΥ ΕΛΕΝΗ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗ
ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΣΑΒΒΑΣ ΦΟΙΤΗΤΗΣ ΤΕΕΦΑ ΚΥΠΡΟΣ
ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΟΣ ΜΙΧΑΗΛ ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΣΑΚΛΑΜΠΑΝΗΣ ΝΤΟΡΙΣ ΕΚΔΟΤΗΣ ΠΑΡΙΣΙ
ΣΑΜΑΝΤΗΣ ΚΩΣΤΑΣ ΒΙΟΤΕΧΝΗΣ ΑΘΗΝΑ
ΣΑΜΠΑΖΙΩΤΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ Οδοντοτεχνίτης Αμβούργο ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΣΑΡΓΙΩΤΗΣ ΣΩΤΗΡΗΣ ΛΟΓΙΣΤΗΣ ΤΡΙΚΑΛΑ
ΣΑΡΙΔΟΥ ΑΡΙΣΤΕΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ
ΣΑΡΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΤΗΣ ΑΘΗΝΑ
ΣΑΡΡΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ ΚΗΠΕΥΤΙΚΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΣΑΦΑΡΙΚΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΕΜΠΟΡΟΣ/ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ ΒΕΡΟΙΑ
ΣΒΟΛΟΥ ΙΩΑΝΝΑ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ ΑΘΗΝΑ
ΣΕΒΡΗΣ ΚΩΝ/ΤΙΝΟΣ ΠΟΛΙΤ. ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ
ΣΕΛΙΜΙΩΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΘΗΝΑ
ΣΕΧΡΕΜΕΛΗ ΑΣΗΜΙΝΑ ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑ ΒΟΙΩΤΙΑ
ΣΙΑΒΡΑΚΑΣ ΘΑΝΟΣ Πρώην ΕΚΔΟΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΤΡΙΠΟΛΗ
ΣΙΑΦΑΡΙΚΑΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΧΡ. ΙΔ.ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΑΘΗΝΑ
ΣΙΔΕΡΗ ΒΙΟΛΕΤΤΑ ΧΗΜΙΚΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑ
ΣΙΕΤΤΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΧΡ. ΕΜΠΟΡΟΣ
ΣΙΜΟΥ ΖΩΗ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΣΙΜΣΙΡΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗ
ΣΙΨΑΣ ΚΩΣΤΑΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΟΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΕΥΒΟΙΑ ΧΑΛΚΙΔΑ
ΣΙΩΡΑΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΑΔΙΟΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΑΘΗΝΑ
ΣΚΙΑΣ ΣΤΕΛΙΟΣ Αναπλ. Καθηγ., Τμ. Πολ. Μηχ. ΔΠΘ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗ
ΣΟΛΩΜΟΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΦΟΙΤΗΤΗΣ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑ
ΣΟΡΟΓΚΑΣ ΣΩΤΗΡΗΣ ΖΩΓΡΑΦΟΣ – ΟΜ. ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΑΘΗΝΩΝ ΑΘΗΝΑ
ΣΠΑΝΟΥ ΧΑΡΗΣ ΙΑΤΡΟΣ ΚΥΠΡΟΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑ
ΣΠΗΛΙΩΤΑΚΑΡΑΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ ΦΟΙΤΗΤΗΣ ΓΛΑΣΚΩΒΗ
ΣΠΗΛΙΩΤΑΚΑΡΑΣ ΝΙΚΟΣ ΨΥΧΙΑΤΡΟΣ ΠΑΤΡΑ
ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΘ. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΑΧΑΪΑ -ΑΙΓΙΟ
ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΒΟΛΟΣ
ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΠΥΡΟΣ ΠΡ. ΤΡΑΠΕΖΟΫΠΑΛΛΗΛΟΣ ΑΘΗΝΑ
ΣΠΥΡΟΥ ΠΕΤΡΟΣ ΧΗΜΙΚΟΣ ΑΘΗΝΑ
ΣΤΑΪΚΟΥ ΑΝΝΑ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΑΘΗΝΑ
ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ π. ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΙΕΡΕΑΣ ΑΘΗΝΑ
ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑ
ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΙΑΤΡΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑ
ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΘΗΝΑ
ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΙΑΤΡΟΣ ΑΘΗΝΑ
ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΤΥΧΙΑ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΡΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑ
ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑΣ
ΣΤΑΥΡΑΚΑΚΗΣ ΤΑΣΟΣ Μουσικός ΑΘΗΝΑ
ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΦΟΙΤΗΤΗΣ ΑΘΗΝΑ
ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΗΣ ΑΘΗΝΑ
ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΑΘΗΝΑ
ΣΤΟΪΛΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΓΕΩΛΟΓΟΣ ΑΘΗΝΑ
ΣΥΨΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΤΗΛ/ΝΩΝ ΜΑΔΡΙΤΗ
ΤΑΣΙΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΑΘΗΝΑ
ΤΑΣΙΟΥ ΦΩΤΕΙΝΗ ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ ΑΘΗΝΑ
ΤΑΤΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ ΛΕΣΒΟΣ-
ΤΑΧΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ-ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΣ. ΘΕΣ/ΝΙΚΗ
ΤΕΑΖΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΕΜΠΟΡΟΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ
ΤΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ Δρ. Παιδαγωγικών Επιστημών ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΤΕΡΖΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΩΤΑ ΟΙΚΙΑΚΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΤΕΡΖΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ ΟΙΚΙΑΚΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΤΖΑΒΕΛΛΑΣ ΚΩΣΤΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΑΘΗΝΑ
ΤΖΑΒΕΛΛΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΥΡΕΑΣ ΑΘΗΝΑ
ΤΖΑΝΙΔΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΝΟΜΙΑΤΡΟΣ ΡΟΔΟΠΗ
ΤΖΙΜΑ ΣΟΦΙΑ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ ΑΘΗΝΑ
ΤΖΙΟΥΜΠΑ ΑΝΝΑ ΣΥΝΤΑΞ.  ΟΑΕΕ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ
ΤΖΙΟΥΜΠΑΣ ΘΑΝΑΣΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ
ΤΖΙΡΙΝΗ ΣΤΑΜΑΤΙΝΑ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΟΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΤΖΟΒΟΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ ΒΙΟΧΗΜΙΚΟΣ ΠΑΤΡΑ
ΤΖΩΡΤΖΗΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΑΘΗΝΑ
ΤΖΩΡΤΖΙΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΑΘΗΝΑ
ΤΗΛΕΛΗΣ ΦΩΤΙΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ -ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΕΜΠ ΑΘΗΝΑ
ΤΟΓΙΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΑΘΗΝΑ
ΤΟΛΗΤΟΥΛΑΤΟΥ ΕΥΓΕΝΙΑΔΗΜΗΤΡΑ ΕργοφυσιολόγοςΕΠΙΜΕΛΗΤΡΙΑ ΒΙΒΛΙΩΝ ΚΡΗΤΗΑΘΗΝΑ
ΤΟΥΜΠΟΥΛΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΒΟΗΘΟΣ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΥ ΑΧΑΪΑ
ΤΟΥΜΠΟΥΛΗ ΝΙΚΟΛΙΤΣΑ ΟΙΚΙΑΚΑ ΑΧΑΪΑ
ΤΟΥΜΠΟΥΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Καθ.  (Επίκ.) Καρδιοχειρ. Παν. Αθηνών ΑΘΗΝΑ
ΤΟΥΜΠΟΥΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ ΑΧΑΪΑ
ΤΟΥΜΠΟΥΛΗΣ ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ ΑΧΑΪΑ
ΤΟΥΜΠΟΥΛΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ Οδοντίατρος ΑΧΑΪΑ
ΤΟΥΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ Ελ. Επαγγελματίας ΑΘΗΝΑ
ΤΡΑΚΑ ΜΑΧΗ ΓΙΑΤΡΟΣ ΑΘΗΝΑ
ΤΡΕΣΚΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΟΥ ΕΙΡΗΝΗ ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ ΘΕΑΤΡΟΥ ΑΠΘ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΤΡΙΓΩΝΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗ
ΤΣΑΓΓΑΡΙΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΦΥΣΙΚΟΣ, ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ  ΚΥΠΡΟΣ – ΛΕΥΚΩΣΙΑ
ΤΣΑΚΑΛΙΔΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΙΚΟΣ ΒΕΡΟΙΑ
ΤΣΑΚΙΡΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΓΡΟΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΤΣΑΛΙΚΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ
ΤΣΑΜΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΤ. ΣΙΔΗΡΟΥ ΑΛΟΥΜ. ΠΑΤΡΑ
ΤΣΑΜΠΗ ΕΛΕΝΗ ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΟΣ ΑΤΤΙΚΗ
ΤΣΑΝΤΙΛΑΣ ΛΑΜΠΡΟΣ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ DUNFERMLINE, SCOTLAND,U.K.
ΤΣΑΧΙΔΗΣ ΞΕΝΟΦΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΤΣΕΓΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΨΥΧΙΑΤΡΟΣ ΑΘΗΝΑ
ΤΣΕΤΣΟΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΑΘΗΝΑ
ΤΣΙΑΜΑΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΡ ΙΣΤΟΡΙΑΣ – ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑ
ΤΣΙΠΗΡΑΣ ΚΩΣΤΑΣ Μηχανικός βιοκλιματικής αρχιτεκτ. δρ χωροταξίας. ΑΘΗΝΑ
ΤΣΙΠΛΑΚΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ ΑΘΗΝΑ
ΤΣΙΩΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ ΑΘΗΝΑ
ΤΣΟΣΚΟΥΝΟΓΛΟΥ ΜΑΡΙΑ ΙΔ. ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΑΘΗΝΑ
ΤΣΟΥΠΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΗΣ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΣ ΚΡΗΤΗ
ΦΕΡΤΑΚΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ (ΒΙΚΥ) ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΑΘΗΝΑ –
ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΑΝΔΡΕΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑ
ΦΟΝΤΑΡΑΣ ΝΙΚΙΑΣ ΖΕΦΥΡΟΣ Πολιτικός Μηχανικός ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΦΟΥΝΤΟΥΛΑΚΗ ΜΑΡΙΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΚΡΗΤΗ
ΦΡΟΥΖΑΚΗΣ ΔΑΥΙΔ Καθηγητής Μαθηματικών ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΦΩΚΑΣ ΗΡΑΚΛΗΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΑΘΗΝΑ
ΧΑΛΕΒΑ ΕΙΡΗΝΗ ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΧΑΝΤΖΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ- ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΣ ΠΑΤΡΑ
ΧΑΡΑΛΑΜΠΑΚΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Επικ. Καθηγητής ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας ΠΑΤΡΑ
ΧΑΤΖΑΚΗ ΜΑΡΙΑ ΑΝΕΡΓΗ ΚΡΗΤΗ
ΧΑΤΖΗΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΤΑΣΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΝΑΥΠΛΙΟ
ΧΑΤΖΗΖΗΣΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΑΤΤΙΚΗ
ΧΑΤΖΗΖΗΣΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΔΗΜ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΑΘΗΝΑ
ΧΑΤΖΗΠΕΤΡΟΥ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ ΦΟΙΤΗΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΧΑΤΖΗΠΕΤΡΟΥ ΜΙΧΑΛΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ
ΧΑΤΖΗΠΕΤΡΟΥ ΚΛΕΟΠΑΤΡΑ – ΧΡΥΣΑΝΘΗ ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ ΙΣΤΟΡ. ΑΡΧΑΙΟΛ ΙΩΑΝΝΙΝΑ
ΧΑΤΟΥΠΗΣ ΗΛΙΑΣ ΠΑΤΡΑ
ΧΙΩΤΙΝΗΣ ΝΙΚΗΤΑΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ- Αρχιτέκτων/καθηγητής ΤΕΙ ΑΘΗΝΑ
ΧΟΥΠΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΑΘΗΝΑ
ΧΡΙΣΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΙΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΑΧΑΪΑ
ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑ
ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ ΓΕΩΛΟΓΟΣ -ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΑΘΗΝΑ
ΨΑΡΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΛΕΥΚΑΔΑ
ΨΥΡΙΛΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΦΑΡΜΑΚΟΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑΣ