Ανοιχτή Συζήτηση νέων: Από το ΛΑΟΣ στη Χρυσή Αυγή, οι μεταλλάξεις της ακροδεξιάς έως σήμερα.

Το Σάββατο 27 Νοεμβρίου στις 19:30 στο στέκι του Άρδην στη Θεσσαλονίκη, θα πραγματοποιηθεί ανοιχτή συζήτηση νεολαίας με θέμα: «Από το ΛΑ.Ο.Σ. στη Χρυσή Αυγή, οι μεταλλάξεις της ακροδεξιάς έως σήμερα.

Εκεί θα προσπαθήσουμε να παρουσιάσουμε την πολιτική διαδρομή του ΛΑΟΣ από το 2000 μέχρι και την εποχή του Μνημονίου! Παράλληλα θα μιλήσουμε για τη Χρυσή Αυγή τις θέσεις της και τις πρακτικές της, τις παρεμβάσεις της στον Άγιο Παντελεήμονα ή στην Κύπρο (ΕΛΑΜ). Τέλος θα αναφερθούμε σε αντίστοιχες κινήσεις σε όλη την Ευρώπη, τις δικές τους θέσεις και δομές.

Η κουβέντα αυτή γίνεται στα πλαίσια της μηνιαίας προσπάθειας των Ιθαγενών στη Θεσσαλονίκη να γίνονται θεματικές συζητήσεις νεολαίας όπου νέοι άνθρωποι εκκινώντας από διαφορετικές πολιτικές ιδεολογίες να συναντώνται και να συζητούν οργανωμένα διάφορα ζητήματα.

Απώτερος σκοπός της κουβέντας μας αυτή είναι να καταφέρουμε μέσα από την ανάλυση των ακροδεξιών πολιτικών φορέων, να μπορέσουμε να συγκροτήσουμε μια πολύπλευρη κριτική στους κύκλους αυτούς, έξω από τα περπατημένα τσιτάτα και τα συνθήματα.

Για το λόγο αυτό και άσχετα με το βαθμό συμφωνίας σας στις οπτικές των Ιθαγενών, σας περιμένουμε όλες και όλους στην κουβέντα.

3 comments

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s