Συλλογές βιβλίων των εναλλακτικών εκδόσεων σε ειδική τιμή για τις πασχαλινές εορτές και για την οικονομική ενίσχυση του πολυχώρου Άρδην

Ενόψει των πασχαλινών εορτών και για την οικονομική ενίσχυση του εναλλακτικού πολυχώρου του Άρδην στη Θεσσαλονίκη, προσφέρουμε σε πολύ μειωμένες τιμές δύο συλλογές βιβλίων των εναλλακτικών εκδόσεων.

Η πρώτη συλλογή προκύπτει με τα βιβλία του Γιώργου Καραμπελιά, «Συνωστισμένες στο Ζάλογγο», «Η ανολοκλήρωτη επανάσταση του Ρήγα Βελεστινλή» & «Το 1204 και η διαμόρφωση του Νεώτερου ελληνισμού». Η συλλογή των βιβλίων κοστίζει 50 ευρώ, από 70 ευρώ που είναι η ονομαστική τιμή τους.

Η δεύτερη συλλογή αφορά τα βιβλία του Κώστα Παπαϊωάννου, «Τέχνη και πολιτισμός στην Αρχαία Ελλάδα», «Μάζα και Ιστορία», «Κόσμος και Ιστορία» & «Η αποθέωση της Ιστορίας». Η συλλογή των βιβλίων κοστίζει 50 ευρώ, από 70 ευρώ που η ονομαστική τιμή τους.

Η προσφορά αυτά θα διαρκέσει από τις 30 Μαρτίου έως 30 Απριλίου και είναι μια προσφορά των Εναλλακτικών Εκδόσεων για την ενίσχυση του πολυχώρου του Άρδην στη Θεσσαλονίκη.

Τις συλλογές βιβλίων, μπορείτε να τις αγοράστε από τον εναλλακτικό πολυχώρο του Άρδην στη Θεσσαλονίκη, Βαλαωρίτου 1 & Δωδεκανήσου γωνία, στον 8ο όροφο.
Επιπλέον, μπορείτε να τις παραγγείλετε τηλεφωνικά στο τηλέφωνο 2310 543 751 ή ηλεκτρονικά μέσω τις διεύθυνσης ardinthess@gmail.com αφού προηγουμένως έχετε συμπληρώσει τα ακριβή στοιχεία της διεύθυνσή και θα σας αποσταλούν με αντικαταβολή μέσω ταχυδρομείου.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s