Ανοιχτή συζήτηση: Μετανάστευση: Αδιέξοδα και αυταπάτες (7/4)


Το Σάββατο 7 Απριλίου στις 7.30 μ.μ. σας προσκαλούμε όλες και όλους στην ανοιχτή  συζήτηση του εναλλακτικού πολυχώρου Άρδην με θέμα:
Μετανάστευση: Αδιέξοδα και αυταπάτες.
Για το θέμα θα μας μιλήσουν: ο πολιτικός επιστήμονας Γ. Ρακκάς και ζωντανά μέσω διαδικτύου ο κοινωνιολόγος Κωνσταντίνος Γεώρμας. Συντονίζει ο Μιχ. Χατζηπέτρου.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στον εναλλακτικό πολυχώρο Άρδην στη Θεσσαλονίκη. Βαλαωρίτου 1 & Δωδεκανήσου γωνία στον 8ο όροφο.

Πληροφορίες στο 2310543751 και μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ardinthess@gmail.com

One comment

  1. ΠΡΟΤΑΣΗ : «..Να συζητηθεί και να εκδοθεί ψήφισμα κατά των αισχρών από κάθε άποψη σχεδιασμών του «αδιαβαστου» υπουργού που σιδερόφραξε την Ελλαδα προχτες και συνέλαβε-προσηγαγε τρομοκρατικά πολίτες (ενν. μέλη του ΑΡΔΗΝ κα..), περί «απασφάλισης της βόμβας του μεταναστευτικού».
    Απασφαλίζω σημαίνει «ενεργοποιώ» την «βόμβα». Προσωπικά την θεωρώ σαν ενέργεια, αποκορύφωση της μνημονιακής λογικής&υποτέλείας των συγκυβερνώντων, δηλαδή την δίωξη και αντιμετώπιση αναξιοπαθούντων συν-ανθρώπων μας ακόμη και για εκλογικά οφέλη, και με καθαρά «βομβιστικό» τρόπο. ..ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ να δώσουμε απαντήσεις στους εαυτούς μας πρώτ’ απ΄όλα, με ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ, ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ, ΓΕΝΝΑΙΟΤΗΤΑ, ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΗΘΙΚΗ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ και όχι ΥΠΟ-ΚΡΙΣΙΑ, ΥΠΕΚ-ΦΥΓΗ, και ΚΟΝΤΟΦΘΑΛΜΗ-ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗ-ΑΠΑΝΘΡΩΠΗ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΛΟΓΙΚΗ που θα «ζυγιάσει» ανθρώπους με κέρδη από μειωμένα εργατο-μεροκάματα, και «τζίρους» των περιφερειακών αγορών και «επιδοτήσεων» από την αιμματοβουτηγμένη ΕΕ.

    Πόσα παραπάνω από τα «30 ΑΡΓΥΡΙΑ» θα παζαρέψουν τον Άνθρωπο φέτος ..πριν το ΠΑΣΧΑ .. ?!

    ΟΧΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ !!!
    «μα_την_ΑληθειΑ»

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s