Μπουτάρης: Μνημόνια και εθελοδουλία

 

Να ψηφίσει τα μέτρα καλεί τον ΣΥΡΙΖΑ ο Γιάννης Μπουτάρης

 

Μετά από το μπαράζ της εθελοδουλίας που έδωσε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, κατά τον τριήμερο εορτασμό για την 28η Οκτωβρίου, όπου κατήγγειλε και απείχε από οτιδήποτε παρέπεμπε στην ελληνικότητα της πόλης, ήρθαν οι σημερινές δηλώσεις του για να αποκαλύψουν πλήρως το ποιόν του.

Ο Μπουτάρης, εκφράζει στην χημικά καθαρή του μορφή το πρότυπο που θέλουν να λανσάρουν οι κακόμοιρες ελλαδικές άρχουσες τάξεις. Η μια όψη του νομίσματός του, είναι η υποστήριξη στα Μνημόνια, και η άλλη ο τόσο δημοφιλής στους δήθεν προοδευτικούς κύκλους της πόλης εθνομηδενισμός του.

Είναι ακραία νεοφιλελεύθερος, δίχως καμία αίσθηση του ανήκειν, όπως ισχυρίζονται κάποιοι; Αυτός ο χαρακτηρισμός είναι πολύ εκλεπτυσμένος για να αποδόσει την πραγματική κατάσταση των επιχειρηματικών κύκλων της πόλης. Μάλλον για μπακάληδες κοσμοπολίτες πρόκειται, που υπακούουν στην λογική ‘να σου πουλήσω το σπίτι μου, να μου κάνεις σεφντέ’. Εξ ου και όλα τα μεγαλόσχημα σχέδιά του, όπου επί της ουσίας φιλοδοξεί να αλλοτριώσει ολοκληρωτικά την ταυτότητα της πόλης για να δείξει καλό και υπάκουο πρόσωπο στους τουρίστες της πόλης.

Καλώς ήλθε το δολλάριο, δηλαδή, το γερμανικό μάρκο και η τουρκική λίρα. Αυτό είναι το επίπεδό του.

Παντελής Φλαιόβας

One comment

  1. Ο Μπουτάρης ,δυστυχώς ,θέλει μέσω της »αδελφοποίησης » του δήμου Θεσσαλονίκης με αυτόν της Κολωνίας να μας δώσει ως αποικία στον καταχρεωμένο γερμανικό δήμο ,για να ξελασπώσει . Αίσχος !

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s