Εκδήλωση-Συζήτηση, Κρίση κι Εκκλησία: Αλήθειες και ψέματα

Τη Δευτέρα 5 Νοεμβρίου στις 20:00 θα μιλήσει στο στέκι του Άρδην (Βαλαωρίτου 1 & Δωδεκανήσου στον 8ο όροφο) ο πάτερ Χρήστος Μήτσιος, ο οποίος είναι ιερέας και καθηγητής θεολογίας στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση.
Την εποχή αυτή, όπου ο εκφασισμός μέρα με τη μέρα αυξάνεται και η κυβέρνηση με τις πολιτικές της οδηγεί τη χώρα ολοένα και περισσότερο στην καταστροφή, η εκκλησία πρέπει να λειτουργεί σαν κοινωνικός και πνευματικός καθοδηγητής. Ιστορικά σ’όλες τις μεγάλες περιόδους κρίσης της χώρας μας η εκκλησία ήταν πάντα στο πλευρό του λαού. Σήμερα ο ρόλος της φαίνεται να μην είναι τόσο ξεκάθαρος.
Για το λόγο αυτό, λοιπόν, θεωρούμε πως ο κλήρος πρέπει να τοποθετηθεί απέναντι στη σημερινή κρίση που διανύει η χώρα μας και να πάρει για ακόμη μια φορά τη θέση της δίπλα στο λαό.Σας περιμένουμε όλους και όλες τη Δευτέρα στο στέκι πολιτικής και πολιτισμού του Άρδην για να συζητήσουμε μαζί με τον πατέρα Χρήστο τον ρόλο που έχει διαδραματήσει η εκκλησία μέχρι στιγμής και τις πολιτικές που πρέπει να ακολουθήσει από εδώ και πέρα.

Επικοινωνία: 2310 543751 / ardinthess@gmail.com

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s