ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: Για την επίθεση αγνώστων εναντίον της ομάδας των Περιαστικών Καλλιεργητών του πάρκου Καρατάσου

spasmeno_parathiro

Η Κ.Π. ΑΡΔΗΝ Θεσσαλονίκης καταδικάζει απερίφραστα τη νέα επίθεση που δέχτηκε ο χώρος της συλλογικότητας των Περιαστικών Καλλιεργητών. Σε συνέχεια της απρόκλητης αστυνομικής παρουσίας την προηγούμενη εβδομάδα,  οι βανδαλισμοί στο κτίριο της ομάδας αλλά και στα σταθμευμένα οχήματα ορισμένων μελών της αποδεικνύουν το πόσο πολύ έχει θορυβήσει ορισμένους η δραστηριότητα της ΠΕΡ.ΚΑ. σε μία περιοχή που για πολύ καιρό αφηνόταν απροσπέλαστη να υποβαθμίζεται.

Σε μια περίοδο που η χώρα έχει μεταβληθεί σε αποικία χρέους, που οι δημόσιοι χώροι λεηλατούνται από το ΤΑΙΠΕΔ και ξεπουλιούνται για να εξυπηρετηθούν οι δανειστές, που οι χώροι πρασίνου απειλούνται, που το διατροφικό ζήτημα ελέγχεται από τα καρτέλ, ορισμένοι επιλέγουν να επιτίθενται σε οποιαδήποτε εναλλακτική πρόταση αυτό-οργάνωσης των πολιτών.

Εκφράζουμε την αμέριστη αλληλεγγύη μας στην ομάδα των Περιαστικών Καλλιεργειών. Το Σάββατο 30 Μαρτίου στις 11:00 θα βρισκόμαστε και εμείς εκεί, στο Πάρκο Καρατάσου για τις εργασίες αποκατάστασης του «Σπορείου».

Κ.Π. ΆΡΔΗΝ Θεσσαλονίκης

6191354035_d4999122a7

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s