Ενημέρωση για την δίκη της ‘παρέλασης του λαού’

Την Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2013, επρόκειτο να εκδικαστεί η υπόθεση 11 αδίκως κατηγορημένων συμπολιτών μας, για τα γεγονότα της παρέλασης του λαού στις 28 Οκτωβρίου του 2011.

Με απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Θεσσαλονίκης, στις 6 Δεκεμβρίου του 2013 η εκδίκαση της υπόθεσης αναβλήθηκε για τις 23 Οκτωβρίου του 2014. Τις προηγούμενες μέρες, αρκετοί φίλοι συμπαραστάθηκαν άμεσα και έμμεσα στις προσπάθειές μας, να εξασφαλίσουμε τα απαραίτητα χρήματα για την κάλυψη των δικαστικών εξόδων, του νεαρού μέλους του Κινήματος Άρδην που διώκεται για τα γεγονότα εκείνης της ημέρας.

Αρκετοί φίλοι προσέφεραν αφιλοκερδώς τις νομικές τους υπηρεσίες και άλλοι πάλι προσέτρεξαν να αναγραφούν στον κατάλογο των μαρτύρων υπεράσπισης του μέλους του Κινήματος Άρδην.

Τέλος τις δύο μέρες, που αναμένονταν η εκδίκαση της υπόθεσης, αρκετοί προσέτρεξαν να συμπαρασταθούν στο δικαστικό μέγαρο στους άδικα διωκόμενους και εξέφρασαν με τη φυσική τους παρουσία, την έμπρακτη αλληλεγγύη τους.

Τους ευχαριστούμε όλες κι όλους για τη συμπαράσταση και την αλληλεγγύη. Μαζί θα καταφέρουμε «οι δίκες να γίνουν δικές τους καταδίκες»

 Κίνημα Άρδην Θεσσαλονίκης, 9.12.2013

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s