Μαθήματα χορού στο στέκι του Άρδην

afis_xwros_web

Κάθε Δευτέρα 17.00 – 18.30
Μάθημα Σύγχρονου Χορού

Για τέταρτη χρονιά ξεκινάνε τα μαθήματα χορού στο στέκι του Άρδην και της Ρήξης (Βαλαωρίτου 1 & Δωδεκανήσου). Αυτή τη χρονιά θα γίνουν μαθήματα τεχνικής Σύγχρονου χορού, και θα συνδυαστούν με κάποιες ασκήσεις Αυτοσχεδιάσμου, με στόχο το τμήμα να λειτουργεί σαν μικρή ερασιτεχνική ομάδα και να μπορεί να συμμετέχει με μικρές χοροθεατρικές παρεμβάσεις σε διάφορα δρώμενα της πόλης με κοινωνικό χαρακτήρα. Επίσης, στο τέλος της χρονιάς, θα παρουσιαστεί μια μικρή χοροθεατρική παράσταση. Στα μαθήματα μπορούν να συμμετέχουν άτομα που έχουν μικρή ή και καθόλου εμπειρία στο σύγχρονο χορό και στον αυτοσχεδιασμό. Στη συνέχεια το μάθημα θα προσαρμοστεί  ανάλογα με τους συμμετέχοντες.

Τα μαθήματα θα ξεκινήσουν την Δευτέρα 13 Οκτωβρίου και μέχρι τότε μπορείτε να παίρνετε στο τηλέφωνο 6973393122 (Βίκυ) για ερωτήσεις και δηλώσεις συμμετοχής. Στα μαθήματα υπάρχει μια μικρή μηνιαία συμμετοχή για τα έξοδα του χώρου. Το στέκι του Άρδην και της Ρήξης είναι ένας χώρος πολιτικής και πολιτισμού, στον οποίο πραγματοποιούνται πολλές δράσεις, όπως συζητήσεις, εκδηλώσεις, παρουσιάσεις βιβλίων, προβολές ταινιών, ρεμπέτια γλέντια και άλλα.

Το στέκι του Άρδην είναι μια ομάδα που λειτουργεί με την συνεισφορά και συμμετοχή των μελών του, και προσπαθεί τα τελευταία χρόνια να παρεμβαίνει τόσο στα πολιτικά δρώμενα της χώρας, όσο και στα πολιτιστικά. Στην ίδια λογική κινείται και η δημιουργία ανοιχτών μαθημάτων χορού.

Για περισσότερες πληροφορίες, υπάρχει ιστοσελίδα και ομάδα στο Facebook που μπορεί κανείς να ενημερώνεται για τις δράσεις και το πρόγραμμα της ομάδας.

Ιστοσελίδα: https://ardinthess.wordpress.com/
Ομάδα στο fb: https://www.facebook.com/e.kinima
E-Mail: ardinthess@gmail.com
Τηλέφωνο: 2310 543751
Διεύθυνση: Βαλαωρίτου 1 & Δωδεκανήσου, 8ος Όροφος

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s