Τετάρτη 14/2, 7:30 μ.μ. | Κόκκινα Δάνεια: Funds και μικρομεσαίοι επιχειρηματίες

27907634_2023774204306620_9061130388970961981_o-650x432

Την Τετάρτη, 14 Φεβρουαρίου 2018 στις 19:30 το κίνημα Άρδην διοργανώνει συζήτηση με θέμα: «Κόκκινα Δάνεια: Funds και μικρομεσαίοι επιχειρηματίες».

Η συζήτηση θα πραγματοποιηθεί στον Εναλλακτικό Πολυχώρο πολιτικής και πολιτισμού του Άρδην Θεσσαλονίκης, Βαλαωρίτου 1 με Δωδεκανήσου, στον 8ο όροφο.

Ομιλητής θα είναι ο δικηγόρος Δημήτρης Αλβανός.

Δίνεται έμφαση στη μικρομεσαία επιχειρηματικότητα καθώς αυτή αποτέλεσε και αποτελεί συνολικά τον μεγαλύτερο εργοδότη στον ιδιωτικό τομέα, μπορεί να γίνει «ατμομηχανή» οικονομικής αλλά και κοινωνικής ανάπτυξης στη χώρα και όχημα για την ανάπτυξη καινοτόμων ιδεών.

Η συζήτηση θα ξεκινήσει με μία γενική παρουσίαση της παρούσας κατάστασης, το είδος των δανείων που πωλούνται, τη φύση και τις διαδικασίες της πώλησης και τα δικαιώματα του δανειολήπτη και θα ολοκληρωθεί με τις δυνατότητες και τις στρατηγικές άμυνας του δανειολήπτη. Η παρουσίαση στοχεύει στην ενημέρωση των δανειοληπτών (είτε έχει “κοκκινίσει” το δάνειο τους, είτε ενδιαφέρονται για τις δυνατότητες προληπτικών ενεργειών) και θα περιστρέφεται γύρω από συχνά απαντημένα παραδείγματα.

Στη συνέχεια, θα ακολουθήσει συζήτηση με ερωτήσεις από το κοινό.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s