Πέμπτη 24/1 | Διαμαρτυρία για τη συμφωνία των Πρεσπών

Σήμερα 5 μ.μ., καλούνται οι φίλοι και τα μέλη του Άρδην Θεσσαλονίκης σε ραντεβού στο στέκι του κινήματος (Δαναΐδων 7), για να συμμετέχουμε στις εκδηλώσεις και δράσεις διαμαρτυρίας ενάντια στην κύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών.

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, των προθύμων για το ξεπούλημα της Μακεδονίας, προχωράει ακάθεκτη προς την κύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών. Έχει απέναντί της την συντριπτική πλειοψηφία της ελληνικής κοινωνίας, κι ένα παλλαϊκό πατριωτικό, δημοκρατικό κίνημα που απαιτεί την καταψήφιση της. Για τον ΣΥΡΙΖΑ, όμως, και τον εσμό των προθύμων που προέκυψαν απ’ την διάλυση 2 κομμάτων και την σαλαμοποίηση ενός τρίτου, «νόμος είναι το δίκιο της πρεσβείας».

Γι’ αυτό και επιτίθεται στον λαό με την αστυνομοκρατία.

Γι’ αυτό και έχει μεταβάλει το σύνταγμα σε κουρέλι, το κοινοβούλιο σε τσίρκο, και τους θεσμούς σε τσιφλίκι της, προκειμένου να προχωρήσει στο ολικό ξεπούλημα της Μακεδονίας και να πάρει σε αντάλλαγμα μια ακόμα περίοδο χάριτος παραμονής στην εξουσία.

Γιατί τα «συμβόλαια» που πρέπει να εκτελέσουν οι αποτελεσματικότεροι υπάλληλοι της παγκοσμιοκρατίας δεν έχουν τελειώσει: Αφού συνέβαλαν στη λεηλασία της οικονομίας και του πλούτου της χώρας, αφού πρωτοστάτησαν στο ξεπούλημα της Μακεδονίας, τώρα σειρά έχει η Κύπρος, η Θράκη, το Αιγαίο.

Η 24η Ιανουαρίου δεν είναι το τέλος. Είναι η αρχή του αγώνα ενάντια στην αποδόμηση της εθνικής μας ακεραιότητας και ανεξαρτησίας, ενάντια στην κατάφορη καταπάτηση της δημοκρατίας από την παγκοσμιοκρατία, ενάντια στις εθνομηδενιστικές ελίτ που έχουν επιβάλει έναν ολόκληρο λαό να ζει σε καθεστώς οικονομικής και κοινωνικής λεηλασίας, εθνικής ταπείνωσης και αναξιοπρέπειας.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s